jubilej

Ekskluzivna serija porculanskih šalica “made in Hrvatska”

01.06.2019.
u 07:00

Zagrebački studio Lana’s Duckass ovom limitiranom kolekcijom obilježava deset godina uspješnog rada

U povodu svečanog obilježavanja deset godina rada zagrebački studio Lana’s Duckass, predvođen produkt dizajnericom i ilustratoricom Lanom Hudinom, predstavlja ekskluzivnu seriju porculanskih šalica proizvedenih i tiskanih u suradnji s hrvatskom industrijom keramike i porculana Inker.

Riječ je o limitiranom izdanju od stotinu šalica osmišljenih i proizvedenih u potpunosti u Hrvatskoj, a krase ih jedinstvene ilustracije Lane Hudine koje prikazuju životni ciklus koji je autoricu pratio proteklih deset godina iz njezine perspektive. Pakirane u luksuznu ambalažu koju je za ovu priliku svojim potpisom obogatio i jedan od najpoznatijih zagrebačkih grafitera i kaligrafa - Modul, šalice su dostupne na mrežnoj stranici www.duckass.net te na profilima Lana’s Duckass na Instagramu i Facebooku do isteka zaliha.

Osvrnuvši se na proteklih deset godina poslovanja, Lana Hudina ističe zašto je baš šalica glavni objekt kojim obilježava ovaj iznimno važan jubilej:

Šalica kao okrugla forma za ovaj okrugli jubilej, okrugla kao ciklički periodi koji nas sve prate, nametnula se nekako sama od sebe, ali i kao dugogodišnja želja da upravo taj proizvod u cijelosti proizvedemo u Hrvatskoj te da on ima kontinuitet i kvalitetu.

O suradnji pozitivno govori i Bruno Pelko, direktor kompanije Svijetli start d.o.o., koja je zastupnik i distributer Inker porculana: – Sretni smo što je Lana prihvatila naš poziv za suradnju i prepoznala Inker proizvodnju kao pouzdanog partnera u prezentaciji domaćih originalnih proizvoda izvrsne kvalitete. Cijena šalice u ukrasnoj kutiji je 100 kuna.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije