ne propustite!

Drvena koliba koja je prošla veliku adapatciju i moderan stan aduti su novog broja magazina Living

Foto: Saša Lisjak
1/8
29.04.2021.
u 09:11

Za sve one koji nas vole čitati zbog inspirativnih interijera, i ovaj broj neće razaočarati. Vodimo vas u dva domaća genijalna interijera - raskošnu drvenu kolibu koju su vlasnici opsežno adaptirali te u moderan stan

Novi, praznični, pravi prvosvibanjski broj magazina Living čeka vas sutra ( u petak), uz Večernji list, na svim kioscima za samo 5 kuna. A da je riječ o pravom prazničnom broju najbolje svjedoči tema broja koja je posvećena - roštiljanju, čija se sezona, neslužbeno, otvara upravo 1. svibnja. Imamo sve potrebne savjete za savršen roštilj - od odabira prave vrste roštilja ovisno o prrostoru s kojim raspolažete, preko liste potrebnog alata sve do odabira najboljeg "materijala" za potpalu.

Nastavno na roštilje, u editorijalu, koji smo snimali u Emmezeti, donosimo vam više od 100 ideja za uređenje dnevnog boravaka na otvorenom koje potpisuje dizajnerica i stilistica Ankica Juričević.

Foto: Emica Elveđi/PIXSELL

Za sve one koji nas vole čitati zbog inspirativnih interijera, i ovaj broj neće razaočarati. Vodimo vas u dva domaća genijalna interijera - raskošnu drvenu kolibu koju su vlasnici opsežno adaptirali i stvorili pravi raj za odomor u netaknutoj prirodni te u moderan stan čije uređenje potpisuje studio Mirjana Mikulec Interijeri. Dakle, doza inspiracije i za ljubitelje prirode i za one koji ipak više vole urbani đir.

Foto: Saša Lisjak

Kako zbog COVID-a nismo u mogućnosti putovati, iskoristili smo priliku da vas odvedemo u Italiju preko tanjura. Da, dososimo sjajne i jako zanimljive recepte za jela koja su, pazite sad, gotova za samo pola sata!

Naravno, s dolaskom svibnja zahuktava se sezona u vrtu i na balkonu. U ovom broju, do u detalje, bavimo se dvjema raskošnim cvjetnicama - hortenzijama i božurima, a uz naše savjete cvjetat će vam raskošnije no ikad!

Foto: pixabay

Za ljubitelje noviteta imamo nekoliko poslastica - od izbora najljepših dnevnih kreveta, preko cool (i povoljnih) detalja za uređenje kupaonice sve do detalja za dom koji su hit sezone.

Foto: Saša Lisjak

Nastavljamo i s neformalnim vodičem za uređenjem apartmana koji predstavljamo u suradnji s Emmezetom, a u ovom broju savjetujemo vam koji namještaj je dobar izbor za apartmane, a koji je bolje zaobići...

Nadamo se da smo vas "namamili" na druženje, uživajte uz nas!

Za svakodnevnu inspiraciju pratite nas i na Instagramu!

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije