genijalan interijer

Domaća poliklinika u čiji prostor smo se zaljubili na prvi pogled

12.12.2023.
u 10:59

Cijelu priču poliklinike Sinteza Skin Clinic zaokružuje i moderno kreiran interijer koji se proteže na 600 četvornih metara, a za koji je zaslužan hrvatsko-britanski arhitektonski studio Atellior. Naglasak je ondje stavljen na intimnu i opuštenu atmosferu, dok se koncept uređenja interijera bazira na slojevitosti tekstura i oblika te u minimalizmu kod korištenja boja i materijala

Sinteza Skin Clinic nova je beauty i anti-age destinacija koja u prvi plan stavlja iznimnu stručnost i širok raspon prepoznatih svjetskih tretmana, namijenjenih svima onima koji vole, cijene i slave zdravlje vlastite kože. Premisa od koje u Sinteza Skin Clinic kreću je tzv. better aging koncept, u sklopu kojeg žele da klijenti ostanu svoji, ali da kvalitetnije stare, uz primjenu široke lepeze prepoznatih tretmana za kožu, lice i tijelo.

Ovo je druga poliklinika iz obitelji Poliklinike Sinteza, dok prva poliklinika i dalje na 2. katu na istoj adresi pruža medicinske usluge iz područja estetske i opće kirurgije, otorinolaringologije, ginekologije i interne medicine.

„ Kada sam preuzeo Polikliniku Sinteza, sjećam se da smo imali samo pet stalno zaposlenih. Danas smo organizacija s gotovo 40 stalno zaposlenih i više od 10 vanjskih suradnika, a ovo je sada uzbudljivi početak jednog novog poglavlja radi čega sam iznimno ponosan. Sinteza Skin Clinic moderna je estetska poliklinika u kojoj smo okupili iskusan i visoko educiran tim stručnjaka koji u skladu s najnovijim svjetskim trendovima pruža usluge vrhunskih, inovativnih anti-age i estetskih tretmana za kožu, lice i tijelo. Ponosan sam na našu kulturu suradnje i timskog rada, gdje sve postaje moguće„ izjavio je Ognjen Bagatin, vlasnik i izvršni direktor Poliklinika Sinteza povodom svečanog otvorenja.

Novootvorena Sinteza Skin Clinic može se pohvaliti timom stručnjaka koji uključuje dermatologe, estetske liječnike i medicinske kozmetologe s izuzetnim iskustvom, čija posvećenost ne leži samo u njihovom znanju već i u neumornoj težnji za pružanjem vrhunske kvalitete, što potvrđuje i Ana Mogulić, voditeljica spomenute poliklinike.

„Zadovoljstvo, iskustvo i povjerenje klijenata, kao i rezultat u mom radu uvijek su u pravom planom, posebice jer smo Sinteza Skin Clinic zamislili kao jedinstveno mjesto gdje vaša ljepota kože dolazi do izražaja. Važno mi je i da se svaki klijent kod nas osjeća maksimalno ugodno, o čemu smo gradeći ovu priču, jako puno vodili računa – ponuditi vrhunsku uslugu, stručnjake, ali i autentično iskustvo“ poručila je Ana Mogulić.

Cijelu priču poliklinike Sinteza Skin Clinic zaokružuje i moderno kreiran interijer koji se proteže na 600 četvornih metara, a za koji je zaslužan hrvatsko-britanski arhitektonski studio Atellior. Naglasak je ondje stavljen na intimnu i opuštenu atmosferu, dok se koncept uređenja interijera bazira na slojevitosti tekstura i oblika te u minimalizmu kod korištenja boja i materijala. Kroz teksture materijala poput kamena travertina, tekstila lana i tehnike spatolato u neutralnim bojama, cijeli prostor povezan je u jedinstvenu cjelinu umirujućeg ambijenta.

U razgovoru s Ljerkom Kabelkom iz Alelliora saznali smo da je cilj bio "stvoriti minimalistički interijer koji materijalima i dizajnom nadograđuje iskustvo poliklinike. Koncept uređenja interijera bio je slojeviti minimalizam. Ideja je bila stvoriti interijer inspiriran prirodnim teksturama, smirujućeg ambijenta sa pomno biranim zelenilom i rasvjetom koji nadograđuje iskustvo posjeta i tretmana."

Pitali smo ju i koliko je drugačije uređivati prostor poliklinike i nekih drugih poslovnih prostora, evo što kaže:

- Svakom projektu pristupamo sagledavajući kontekst i potrebe korisnika. Prostor namijenjen medicinskim i kozmetološkim uslugama sigurno traži drugačiji pristup od tipičnog uredskog prostora zbog načina boravka i korištenja zbog većih higijenski zahtjeva pri odabiru materijala, koji osim što se moraju uklopiti u koncept, moraju biti laki za održavanje.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije