Suradnja

Dolce & Gabbana kućanski aparati stigli i u Hrvatsku

13.06.2018.
u 09:36

Smeg, poznati proizvođač aparata udružio je snage s talijanskim dizajnerima, a rezultata je limitirana kolekcija malih kućanskih aparata s motivima Sicilije

Čim su se pojavili na tržištu, mali kućanski aparati s potpisom talijanskog modnog dua Dolce & Gabbana za renomiranu tvrtku Smeg, postali su mračni predmet želja.

Nedavno su, zahvaljujući studiju Eventastic predstavljeni i na domaćem tržištul. Kolekcija koja je sastoji od tostera, kuhala za vodu i  cjedila za agrume inspirirana je Sicilijom pa stoga ne čudi da prevladavaju motivi zlatnih limuna, agruma, šljiva, krušaka i crvenih trešanja...

Svi zaljubljenicu u rad Smega i Dolcea & Gabbane, ovu limitiranu kolekciju mogu pozražiti u Smegovom salonu ili Oko stola u Varšavskoj u Zagrebu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije