uređenje doma

Dnevni boravak u neutralnim tonovima ili u boji? Imamo za i protiv za obje opcije

Foto: IKEA
1/2
01.09.2021.
u 10:30

jJdan od jesenskih trendova povratak boje u interijere, a boja koja se pojavljuje u svim kolekcijama je - plava

U ovom periodu, kada se vraćamo u zatvorene prostore, kreativnu energiju usmjerite na uređenje interijera. Već smo pisali da je jedan od  jesenskih trendova povratak boje u interijere, a boja koja se pojavljuje u svim kolekcijama je - plava.

Foto: IKEA

Tamnije tonove plave boje pronaći ćete na raznim površinama, od zidova do dekoracija. Ova boja kraljevskog podrijetla daje obilježja dramatičnosti i mistike ambijentu, ali može djelovati umirujuće i umanjiti stres.

Foto: IKEA

Jedan od trendova svakako je i korištenje prirodnih materijala, s naglaskom na drvo. Detalji od drveta prisutni su, osim u dnevnom boravku, i u kuhinji, blagovaonici i spavaćoj sobi , a cilj im je ispuniti prostorije toplinom.

Foto: IKEA

Ako imate klasično uređenl dnevni boravk začinite ga retro foteljom ili multifunkcionalnim stolićem. Detalji također čine veliku razliku – vaza neobičnog oblika uz popularnu pampas travu, atraktivna svjetiljka ili držač za knjige te boje koje mogu podignuti atmosferu i osvježiti prostor.

Foto: IKEA

Baza su i dalje neutralne boje koje oduševljavaju feksibilnošću, odnosno mogućnošću prilagodbe svakom prostoru .Spoj neutralnih boja oduševit će klasičare, minimaliste i industrijalce, a romantičarima i ljubiteljima eklektike bit će savršeno platno za dekorativne detalje u boji.

 

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije