SVIJET PRODUKT DIZAJNA

Dizajnerski šik namještaj za dnevni boravak na otvorenom

bitta vrtna kolekcija namještaja kettal
Foto: Kettal
1/5
28.03.2019.
u 08:43

Zanimljivo je da je sav vrtni namještaj koji je kreirao Rodolfo Dordoni vodootporan, uključujući i jastuke, a pri izradi korišteni su najbolji materijali

Poznati talijanski dizajner i arhitekt Rodolfo Dordoni kreirao je kolekciju vrtnog namještaja za španjolski brend Kettal i oduševio i publiku i kritiku. Kolekciju Bitta karakteriziraju forme s retroprizvukom te kolorit u sivim, ružičastim i narančastim tonovima s jedne strane, te žutim, smeđim i zelenim s druge.

Svi komadi u kolekciji, od stolaca do sofa i ležajeva za sunčanje, su vodootporni. Napravljeni su od aluminijskih okvira s površinom od pletenih poliesterskih niti koje pridonose otpornosti na vlagu. Uz to, u kolekciji se pojavljuju i tikovina i kamen kao materijali na površinama stolova, a uz namještaj dolaze i, također vodootporni, ukrasni jastuci.

Foto: Kettal

Kolekcija je nastala iz potrebe za uživanjem na otvorenom bez žrtvovanja ugode, a uz Dordonijeva tehnička rješenja u izvedbi i ugodnu estetiku, ovaj je namještaj savršen za svaki vrt. Doduše, vlasnika malo dubljeg džepa jer najniža cijena komada s Dordonijevim potpisom iznosi 500 eura.

Foto: Kettal

>>Slika od rastezljivog slikarskoga platna u koju možete sjesti

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije