LIVING - novosti iz svijeta interijera
Naslovnica Interijeri Svijet noviteta

Dan Küchen kuhinje, poznate po dizajnu i kvaliteti, dobile svoj megastore u Zagrebu

U sklopu otvorenja prezentiran je i lebdeći otok od 400 kilograma, televizija koja se podiže iz samog štednjaka, sasvim novi štednjak koji više nije kvadratnog obliku nego pravokutnom te brojna druga kuhinjska oprema
05. listopada 2019. u 10:56 0 komentara 494 prikaza

Poznati austrijski proizvođač kuhinja, Dan Küchen predstavio je Domagoj Štefan, direktor, koji je uz malu pomoć Marijane Batinić posjetitelje proveo kroz novootvorenu poslovnicu i pozvao ih da otvore svaki kuhinjski ormarić i svaku ladicu.

I zaista, sa svakom novom kuhinjom, Dan Küchen je predstavio nešto novo. Bilo da želite kuhinju u kuhinji ili pak savršeno organiziranu kuhinju, na sve su mislili, i što je još važnije, sve je funkcionalno.

 | Autor :

Unutar ladica, naime skriveni su uređaji pa tako jedna kuhinja sadrži sklopivu mesoreznicu unutar ladice, a sve one više-manje sadrže uložak za pribor za jelo, organizatore dubokih ladica te kante za smeće skrivene od pogleda.

U ponudi Dan Küchen Megastorea nalaze se kuhinje futurističkog dizajna, ali i one rustikalne, tradicionalne. Tako su boje koje dominiraju zagrebačkom novootvorenom poslovnicom smeđa i bijela,a dizajn tradicionalniji za hrvatsku publiku, kazao je Štefan.

 

 | Autor :

Ipak, pogodnost austrijskog Dan Küchena za hrvatsko tržište, tvrdi on, sličnost je stilova hrvatske i austrijske publike što ovakve kuhinje čini pogodnima za naše tržište.

Kuhinjama dominira i takozvani Toplux dizajn, minimalistički izgled kuhinje bez potrebe za eksternim ručicama koje ove kuhinje čini još praktičnijima.

Svi kuhinjski elementi dizajnirani su da mogu izdržati 120 kilograma težine, a na otvorenju je to demonstrirala voditeljica Batinić koja je stala u otvorenu ladicu.

kuhinja | Autor : arhiva Foto: arhiva

Za nju, ove kuhinje predstavljaju fino uglađen i čist prostor, kazala je.

U sklopu otvorenja prezentiran je i lebdeći otok od 400 kilograma, televizija koja se podiže iz samog štednjaka, sasvim novi štednjak koji više nije kvadratnog obliku nego pravokutnom te brojna druga kuhinjska oprema.

kao profesionalac Ovih 7 stvari inspirira dizajnere interijera. Jesu li i na vašoj listi?

Većina kuhinja sadrži i zaštitni znak Dan Küchen kuhinja, a to su police za začine koje osim funkcionalne uloge preuzimaju i ulogu dizajna.

Izbor kuhinja seže od futurističkog do onih tradicionalnog, rustikalnog dizajna, kakve su favorit voditeljice Batinić koja je na otvorenju zaključila kako je „Za sve žene, a i moderne muškarce, ljubav u Dan Küchen kuhinjama“. Adresa kuhinjskog megastorea je Ljudevita Posavskog 43.

Mala škola uređenja Život u postanarskom stanu - oživite prostor tepihom, osobnim fotografijama, biljkama, rasvjetom...
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.