SOHO

Crno-bijeli industrijski šik stan Meg Ryan

Evan Joseph
14.08.2017.
u 08:14

Tko bi rekao da je zvijezda romantičnih komedija ovisnica o renovaciji domova i da ima ovakav ukus

Zvijezda romantičnih komedija za sebe tvrdi da je ovisna o renovaciji domova, a najveća su joj strast antikviteti. Skuplja ih gdje god da putuje!

Ovaj je stan u Sohou kupila od kolege glumca Hanka Azarije 2013. godine i renovirala ga. Crni lakirani ormarići i parket bili su njena glavna želja za stan na petom katu zgrade koja datira iz 1880-ih. Dom osebujnog industrijskog stila s klasičnim elementima rasprostire se na 1250 četvorna metra te ukupno ima šest soba, od kojih tri spavaće sobe s pripadajućim kupaonicama.

Foto: Evan Joseph

U stan se ulazi iz dizala, koje goste dovodi do dugačkog privatnog predvorja. Prvo na ulazu je 12 metara galerije s pet ogromnih prozora koji pružaju pogled na ulicu Mercer. Ulaz u dnevnu sobu je putem crnih francuskih vratiju koje se prostiru od poda do stropa. Dnevnim boravkom dominira šest stupova, crni parket te gole, izložene cijevi na stropu, koje naglašavaju industrijski izgled ovog eklektičnog stana. Bijeli zidovi sjajno osvježavaju crni pod i okvir ulaznih vratiju.

Foto: Evan Joseph

Iz dnevnog boravka se ulazi u blagovaonicu putem dvostrukih francuskih vratiju. U ovoj prostoriji u potpunosti dominira crna elegancija.

Sama blagovaonica za službene prilike djeluje kao iznenađujuća mješavina viktorijanskog dvorca i suvremene industrijske pivnice. Crni pod i crne zidne obloge nisu nimalo zagušujući i mračni, već ostavljaju elegantni dojam sofisticiranosti.

Foto: Evan Joseph

Mramorna radna površina u kuhinji, ormarići po mjeri iz Fine Woodworka, profesionalni štednjak s grillom, dva velika hladnjaka, industrijske visilice i crni parket krase kuhinju, u kojoj je također manji stol za objedovanje.

kupaonica bivšeg stana Meg Ryan
Foto: Evan Joseph

Ryan je ovaj stan kupila za 8,8 milijuna dolara, a nakon renovacije, za njega je tražila 9,85 milijuna dolara, što je i dobila.

Zavirite u našu foto-galeriju za ostatak fotografija ovog osebujnog stana:

1/13

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije