novo na tržištu

Četiri nove sjedeće garniture s domaćim potpisom, stvarno imamo svog konja za trku

Prima
22.02.2023.
u 10:20

Nove, besprijekorno elegantne i beskompromisno udobne sjedeće garniture koje će vas potaknuti da kraljevski uživate u svakom trenutku

Raskoš, profinjenost, investicija za budućnost, za nasljedstvo, vrh vrhova, prestižan brend - luksuz je kompliciran pojam koji svatko drugačije definira. Cijeli je raspon opisa i asocijacija. Za neke je luksuz pokazatelj individualnosti i elegancije, drugima pruža mogućnost isticanja, a trećima, pak, predstavlja težnju.

Foto: Prima

Za mnoge, luksuz su perfektno uređeni interijeri. Luksuzni namještaj je, stoga, moderan, estetski atraktivan, vrhunski dizajniran, kvalitetno izrađen, pruža vam nezaboravno iskustvo, pametan je, bezvremenski i u osnovi funkcionira poput umjetničkog djela.

Prima vam predstavlja četiri nove garniture iz premium kolekcije – Teslu, Monnalisu, Downtown i Phoenix – koje su prava umjetnost.

- Smatramo da je stvaranje kraljevstva u vlastitom domu bezvremenski luksuznim namještajem znak dobrog ukusa, prestiža i promišljenog ulaganja u kvalitetu. Taj pristup unošenja elemenata raskoši u dom živi svoju renesansu, a nepresušan izvor inspiracije je glamurozan talijanski stil - kažu iz Prime.

Foto: Prima

Baš kao što se veličanstvena renesansa, kao prekretnica u povijesti, u 15. stoljeću iz Firence proširila Europom, tako je Italija i danas uporište ponovnog procvata sofisticiranosti koji vlada trenutkom.

Kako biste i vi u svoj dom unijeli tu moćnu atmosferu, Prima vam predstavlja nove, besprijekorno elegantne i beskompromisno udobne sjedeće garniture koje će vas oduševiti već na prvi pogled, a kad otkrijete njihov komfor – zaljubit ćete se u njih. No, prvo ih ukratko upoznajte:

Foto: Prima

Tesla ima uglađenu, izrazito modernu siluetu s blago zakošenim rukonaslonima, koji se nadovezuju na atraktivno izdužene nogice, što u dizajn unosi element elegancije. Vrlo je fleksibilna zahvaljujući naprednoj tehnologiji savršenog pozicioniranja kreiranoj za individualni doživljaj ugode.

Monnalisa, glamurozna sjedeća garnitura je pravo remek-djelo, baš poput najpoznatije slike renesansnog virtuoza Da Vincija. Oplemenjena je mehanizmom koji produbljuje prostor za sjedenje što je čini nadahnućem za opuštanje u bezbrižnoj idili.

Downtown će se uklopiti u svaki interijer, a kao i na ostalim garniturama, svaki šav i svaka krivulja ručno su izrađeni sa strašću kako bi se stvorila savršena ravnoteža između dizajna i udobnosti. Najkvalitetniji materijali, majstorska izrada i pažnja o najfinijim detaljima doprinose lakoći, prozračnosti i izvanrednoj udobnosti.

Foto: Prima

Phoenix modularna garnitura s relax funkcijom je pravo rješenje za opuštanje tijela i uma nakon napornog dana. Ona je skrojena za uživanje u ljepoti malih slatkih rituala ugode.

Provjerena kvaliteta, vrhunska izrada i suvremeni dizajn okosnica su ovih modularnih garnitura koje nude gotovo bezbroj mogućnosti kombiniranja garantirajući vam da ćete pronaći opciju koja će se savršeno uklopiti u vaš dom.

Foto: Prima

Dostupne su u širokom asortimanu od preko 100 boja te različitih vrsta podatnih tkanina ili pravih, talijanskih koža, a konstrukcija od punog drveta jamči pouzdanost. Zahvaljujući naprednoj tehnologiji savršenog pozicioniranja, pomični glavonasloni i rukonasloni zadovoljavaju sve vaše želje i omogućuju odmor prema vašim preferencijama.

Foto: Prima

Neki kažu da je kuhinja srce doma, no ima onih koji tvrde da je to upravo sjedeća garnitura. I nisu u krivu jer profinjene garniture potaknut će vas da kraljevski uživate u svakom trenutku, što god radili. Druženje s najbližima, opuštanje uz film, zabave pune smijeha, odmor od svakodnevice – raspoloženje je stil života. Vaš stil života. Budite slobodni živjeti onako kako vam se sviđa.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije