editorijal

Četiri ideje za najljepši dnevni boravak u blagdanskom ruhu

Josip Regović/PIXSELL
10.12.2019.
u 07:00

Slobodno kombinirajte boje i ukrase, pretjerujte ako vam s epretjeruje, ovo je jedino doba godine kada je to zapravo - poželjno

Tradicionalan ili moderan Božić? Za ljubitelje jednog  i drugog stila pripremili smo odlične kombinacije uz koje će dnevni boravak izgledati - senzacionalno! Ljubitelji tradcionalnog ukrašavanja posvetit će najviše pažnje detaljima poput božićnog drvca, figurica orašara, vjenčićima, tekstilima...držeći se tradcionalnih boja - zelene i crvene.

Foto: Josip Regović/PIXSELL

Ljubitelji romantićnog stila ove godine bit će malo hrabriji i prigrlit će trend koji je ove godine zavladao društvenim mrežama - rozi Božić. Nježne nijanse roze upotpunjene srebrnim detaljiam bit će točka na "i" ovakvog uređenje dnevnog boravka.

Foto: Josip Regović/PIXSELL

Ako ste pak fan modernih interijra i decentnog ukrašavanja sljedeće dva prijedloga vrlo su hrabra. Naranačast komadi namještaja podvučeni su zlatnim tonovima, a naglasak je na prirodnim dekoracijama.

Foto: Josip Regović/PIXSELL

U drugoj kombinaciji zvijezda je zelena boja koja je dodatno naglašena srebrnim akcentima. Ukratko - profinjeno i elegantno!

Foto: Josip Regović/PIXSELL

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije