LIVING - novosti iz svijeta interijera
Naslovnica Interijeri Ukradite ideju

Četiri genijalna prijedloga za proljetno uređenje stola

Dizajnerica Ankica Juričević je, u suradnji s OPG Novosel dočarala, u četiri scene, kako svaki dan, prirodnim cvijećem kao dekoracijom, u domu možete napraviti pravu malu svečanost!
06. svibnja 2020. u 07:00 0 komentara 1247 prikaza
Foto: Ankica Juričević

Iskreno, koliko često dekorirate stol? Ovako, za sebe i svoju obitelj, a da u pitanju nije neki svečani događaj? Odgovor većine glasi - rijetko. No to ne mora biti tako. Ako imate ideju proljeće je najdivinije vrijeme da započnete s novim ritualom - uređen stol svaki dan, neovisno o tome uređujete li ga samo za sebe ili za sve članove kućanstva. Dizajnerica Ankica Juričević je, u suradnji s OPG Novosel dočarala, u četiri scene, kako svaki dan, prirodnim cvijećem kao dekoracijom, u domu možete napraviti pravu malu svečanost!

 | Autor : Ankica Juričević Foto: Ankica Juričević

Profinjena klasika

Nježni pastelni tonovi kao baza, počevši od stolnjaka i tanjura, zeleno-bijelo cvijeće i detalji s natruhom boje osnova su oko koje je lako graditi stilsku priču. Ne morate brinuti da će biti prenapadno ili kičasto!

Naglašeni detalji

 | Autor : Ankica Juričević Foto: Ankica Juričević

Odaberete li hrabriju podlogu, odnosno stolnjak, odlična nadopuna bt će detalji u zlatnim tonovima, sve zaokružite bogatim prirodnim dekoracijama i vaš stol spreman je za pravu malu gozbu!

 | Autor : Ankica Juričević Foto: Ankica Juričević

Plave nijanse

Ove godine plava je hit boja, a ima li boljeg načina da razigrate stol nego da mu dodate nešto plavo? Servis u nježnim nijansama ove boje odlično će se slagati s tekstilima iste nijanse i srebrnim detaljima!

Romantično

Volite li stil koji evocira minula vremena, antikvitete i jake detalje, doći ćete na svoje kombinirajući raskošne kristalne vaze i čaše, najbolji servis koji imate i puno cvijeća koje je sad na vrhuncu sezone!

 | Autor : Ankica Juričević Foto: Ankica Juričević

stilske vježbe Sedam razloga zašto su zlatni detalji u domu uvijek dobra ideja sasvim osobno Upoznajte LULU Art - kreativni dvojac koji stvara cvjetne čarolije Senzacionalno Stan s potpisom Paula Valčića esencija je pariškog šika
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.