ŠTIT SVAKOG DOMA

Ljeto je idealno vrijeme da provjerite stanje vašeg krova

tondach krov crijep
Foto: Promo
1/12
18.07.2016.
u 14:33

Ako dugo niste obratili pažnju na cjelovitost i funkcionalnost vašeg krovišta, pravo je doba da utvrdite postoji li potreba za sanacijom krova

Užurbana svakodnevica rijetko nam ostavlja vremena za razmišljanje o stanju štita našeg doma - krova. Ako dugo niste obratili pažnju na cjelovitost i funkcionalnost vašeg krovišta, pravo je doba da utvrdite postoji li potreba za sanacijom krova.

Najlakši načini za vanjski pronalazak indikatora koji upućuju na potrebu za saniranjem su upotreba dalekozora kako biste utvrdili da li je crijep ili element za krov na svom mjestu ili je došlo do pomaka i provjera nalaze li se na tlu komadići crijepa ili dijelovi konstrukcije.

Unutar objekta možete iz tavanskog prostora vidjeti prodire li svjetlo kroz ili pored crijepa ukoliko nemate sekundarno krovište, a provjerite i postoje li mrlje na donjoj strani crijepa ili mrlje od vlage nakon kiše. Kroz sekundarno krovište moguć je prodor vode koje se očituje kao kapljanje i curenje iza postavljenog oluka.

Foto: pixabay

Ako ste zaključili da je krajnje vrijeme za povisivanjem kvalitete vlastitog stanovanja ili je vaš krovopokrivač nakon temeljite kontrole otkrio opasnosti za vašu obitelj, obratite se s povjerenjem Tondach prodajnim predstavnicima. Naši profesionalci će za vas izraditi jedinstveno sistemsko rješenje za krovište koje godinama neće zahtijevati nikakva ulaganja ni intervencije.

Tondach glineni crjepovi odgovaraju svim krovovima, a posebno dobro pristaju pasivnim, niskoenergetskim i „sunčanim“ kućama jer mogu smanjiti godišnje izdatke za energiju do čak 20 posto. Posebno brzu sanaciju možete izvesti crjepovima velikog formata, kao što je Jupiter, a s uloženih par dana rada osigurali ste svoju obitelj i imovinu od klimatskih utjecaja za čitavo stoljeće.

Foto: Promo

I kad se u vašem mjestu i okolišu sve promjeni, Tondach krov nepokolebljivo ostaje kvalitetan i postojan stvarajući idealnu životnu atmosferu i ugodu u prostoru. Obratite nam se s povjerenjem i stvorite čvrst ulog za sigurnu budućnost svojih potomaka.

Više informacija potražite na tondach.hr i Facebooku.

>>Kuća se gradi od temelja a štiti od krova

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije