advent

Bogati zabavni program i gastronomska ponuda očekuju sve posjetitelje Z centra ovih blagdana

14.12.2021.
u 11:07

Bogatu ponudu pića i hrane možete pronaći na adventskim kućicama po vrlo prijateljskim cijenama kako bi u Božiću mogli uživati baš svi

Zakoračili smo u dugo očekivani i najveseliji mjesec u godini, mjesec u kojem se odvija prava božićna čarolija u kojoj možete uživati sve do 09.01.2022. Ove godine, više nego ikad prije, Z centar želi unijeti tople i sretne priče kako biste barem nakratko brige ostavili po strani.

Blagdansko razdoblje nije samo vrijeme darivanja nego i vrijeme kada želimo sa svojim najdražima provesti što kvalitetnije vrijeme i pokazati im koliko su nam važni. Jedno od takvih mjesta u Zagrebu zasigurno je adventski trg Z centra, na zapadu grada. Već izdaleka vide se svjetlucave lampice, a čim zakoračite na otvoreni trg trgovačkog centra omamit će vas blagdanski mirisi domaćih delicija.

Bogatu ponudu pića i hrane možete pronaći na adventskim kućicama po vrlo prijateljskim cijenama kako bi u Božiću mogli uživati baš svi.

Radno vrijeme kućica:
ponedjeljak – petak,  11 do 22 sata
subota – nedjelja, 10 do 23 sata

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije