Hit mjesto

Bloc Outdoor - ručno rađeni namještaj za vanjske prostore koji želimo u svom dnevnom boravku

Emica Elveđi/PIXSELL
15.02.2021.
u 10:30

Modularne komponente omogućuju vam da sami složite kombinaciju prilagođenu svojem prostoru – bilo da je riječ o vanjskom ili unutarnjem prostoru

Nedavno je u Zagrebu otvoren showroom i trgovina južnoafričkog brenda ekskluzivnog visokokvalitetnog vanjskog namještaja Bloc Outdoor. Na Radničkoj cesti 1a, u srcu zagrebačke poslovne zone, trgovina se prostire na 300 kvadrata, a pametno uređena nudi puno više od samo izloženog namještaja. Naime, cijeli prostor osmišljen je kao mjesto za razna događanja, kvalitetne vinske večeri i press druženja, a naravno na licu mjesta možete razgledati visokokvalitetan ručno rađeni namještaj koji se osim vrhunskim dizajnom odlikuje kvalitetom i praktičnošću.

Foto: Emica Elveđi/PIXSELL

Bloc Outdoor etablirana je južnoafrička tvrtka koju je u Cape Townu 2011. osnovao Jacques Drake. Posebna je po tome što dizajnira, proizvodi i isporučuje visokokvalitetni vrtni namještaj za kućnu i hotelijersku industriju.

Nude velik izbor proizvoda izrađenih u njihovim tvornicama u Cape Townu i Johannesburgu u Južnoafričkoj Republici, zajedno s pažljivo odabranim proizvodima drugih međunarodnih proizvođača.

Foto: Emica Elveđi/PIXSELL

Svaki je proizvod ručno izrađen od visokokvalitetnih materijala koji će zasigurno obogatiti svaki životni prostor. Ono što, osim vrhunskog dizajna i posebne estetske, odlikuje ovaj namještaj, vrhunski su materijali. Drvo, keramika, ručno pletene stolice te materijali koji ne propuštaju tekućinu garancija su dugotrajne kvalitete.

Foto: Emica Elveđi/PIXSELL

Ove sofe i fotelje dizajnirane su tako da izgledom savršeno pristaju i u dnevnom boravku, a namijenjene su za vanjske površine. Cilj proizvodnje ovakvih komada namještaja je da se ne moramo brinuti o padalinama, prolivenom vinu, vlazi – ovaj namještaj bez problema podnijet će različite vremenske uvjete, a svojom udobnošću osvojit će vas na prvu.

Foto: Emica Elveđi/PIXSELL

Ovi komadi namještaja osmišljeni su kako bi obogatili vaš život na otvorenom. Možete birati između različitih proizvoda koji su dizajnirani modularno, tako da možete sami slagati svoje garniture.

Foto: Emica Elveđi/PIXSELL

Ergonomske proporcije jastuka garantiraju udobnost, a čist minimalistički izgled drveta savršeno će se uklopiti u svaku terasu, moderan balkon ili kuću za odmor. Aluminijski okviri premazani prahom, osim što su kvalitetni, iznimno su estetski, tako da ćete ove garniture poželjeti imati i u interijeru.

Foto: Emica Elveđi/PIXSELL

Svakako valja spomenuti da svaki komad namještaja dolazi s garancijom. Osvrnimo se i na cijene, mnogima najbitniju stavku pri odabiru. U odnosu cijene i kvalitete možemo reći da je ovaj namještaj best buy. Naime, cijene su, s obzirom na sve navedeno, zaista prihvatljive. Osim namještaja, tu ćete pronaći i zanimljive dodatke – od afričkih vaza i tepiha, preko zanimljivih ukrasnih jastuka sve do našeg osobnog favorita – kamina za otvorene prostore koji će svakom dvorištu i vrtu biti onaj čaroban dodatak.

Za svakodnevnu inspiraciju pratite nas i na Instagramu!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije