dobra atmosfera

Lampice nisu rezervirane samo za Božić, evo odličnih ideja za sjajnu atmosferu tijekom cijele godine

kamin
Thinkstock
11.02.2021.
u 09:15

Ako se koriste na pravi način, mogu pružiti genijalno osvjetljenje i atmosferu u domu bez da izgledaju blagdanski. Postaviti ih možete u doslovno svaku prostoriju u domu, a mi donosimo nekoliko cool ideja

Lampice nisu samo za Božić. Ako se koriste na pravi način, mogu pružiti genijalno osvjetljenje i atmosferu u domu bez da izgledaju  blagdanski. Postaviti ih možete u doslovno svaku prostoriju u domu, a mi donosimo nekoliko cool ideja.

Iluzija kamina

Pravi kamin mogao bi dodati lijep sjaj sobi, ali postoji mnogo razloga zbog kojih je to mnogima nepraktično. Možda nemate dimovod, a njegovo instaliranje može biti problematično ili skupo? U tim okolnostima imamo nevjerojatnu ideju o kaminu. Skupine lampica postavljene ispod i oko konzole koja "glumi" kamin mogu dati osjećaj vatrice, bez rizika i nereda. 

Foto: screenshot/facebook

Romantično u kuhinji

Ako tražite brzu opciju ugradnje svjetla koje će osvjetljavati radnu ploču, isprobajte lampice. Nanižite ih ispod polica ili zidnih ormarića kako biste osigurali praktično i romantično dodatno osvjetljenje za pripremu hrane.

Foto: pixabay

Oživite mračni kutak

Osvijetlite lampicama dosadan kutak s kojim zapravo ne znate što učiniti. Objesite lampice na kuke uvijene u strop. Možete zakačiti i neke kućne biljke. Dobit ćete elegantan i topao kutak u domu.

Foto: IKEA

Unesite boje u dječju sobu

Lampice nisu samo dodavanje svjetla. Mogu biti izvrstan način za dodavanje boje u prostoriju. To je jedan od najlakših načina da unesete vedrinu u dječju sobu.

kamin
1/15

Istaknite motiv

Stvorite neobičnu svjetlosnu instalaciju iznad kreveta ili na zidu omotavajući svjetla oko metalne zvijezde ili srca. Ovim će potezom spavaća soba momentalno živnuti.Tako postavljene lampice bacat će taman toliko svjetla da uljepšaju kasnonoćno čitanje ili ranojutarnju šalicu čaja u krevetu. Možete ih omotati oko nosača kreveta ili uzglavlja, dajući sobi topli, privlačan sjaj.

Foto: pixabay

Kaskadna svjetla sa stropa

Iskoristite lampice kako biste stvorili iluziju noćnog neba. Viseće blistave lampice dodat će čaroban osjećaj u domu.  Pokušajte ovo u hodniku za vrlo poseban ulaz koji nikog neće ostaviti ravnodušnim.

Za svakodnevnu inspiraciju pratite nas i na Instagramu!

 

 

 

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije