Naslovnica Interijeri Dom iz snova

Blještavo bijeli stan: tko kaže da bijela mora biti sterilna?

Živost mu daju sitnice u blijedo ružičastim tonovima, par zlatnih akcenata, sivi sag, kromirani okvir stolića u dnevnom boravku te kućno bilje
08. veljače 2018. u 09:12 3 komentara 11943 prikaza
stan
Foto: Decoholic
Pogledajte galeriju 1/12

Bijeli tonovi u interijerima odabir je s kojim se ne može pogriješiti. No, može li se pretjerati, stvar je osobnog ukusa.

U ovom elegantnom stanu dominiraju upravo bijeli tonovi, uz nešto primjesa crnih i minimalno ostalih boja. Interijer neporecivo izgleda elegantno, čisto i prozračno, čak i pomalo sterilno, no svejedno se čini ugodnim mjestom za život.

stan | Autor : Decoholic Foto: Decoholic

Živost mu daju sitnice u blijedo ružičastim tonovima, par zlatnih akcenata, sivi sag, kromirani okvir stolića u dnevnom boravku te kućno bilje.

stan | Autor : Decoholic Foto: Decoholic

Bjelinu također razbijaju zidne tapete u obliku sivih ornamenata, brojne knjige, uokvirene fotografije...

stan | Autor : Decoholic Foto: Decoholic

No, bijela dominira u apsolutno svakom kutku doma. U blagovaonici i kuhinji radi se o bijelim površinama u visokom sjaju, takve su i fronte u spavaćoj sobi, sanitarije u kupaonici, police u walk-in garderobi... Većina zidova bijele je boje, a parket je u najsvjetlijoj nijansi drveta.

stan | Autor : Decoholic Foto: Decoholic

Ovaj je interijer ujedno i moderan, ali i klasičan jer ničim, ni komadom namještaja ni arhitektonskim rješenjem ne odskače od uobičajenog. On je čist i soficticiran i čini divnu scenografiju.

stan | Autor : Decoholic Foto: Decoholic

>>Skandinavska jednostavnost: ugodan obiteljski dom od 110 m2

  • brukic:

    A joj, ipak je prebijelo... Trebalo je razbiti to nekom zivom bojom, malo žute, plave, zelene, ljubičaste... Ovako je baš blještavo bijelo - ali u negativnom smislu. Najgora mi je kuhinja, bacila bi me u očaj da si ujutro tamo kuham kavu...

  • Serbula:

    Sve izgleda kao da je u bolnici i da će se odnekud pojaviti doktor. Dati bjelini živost ili pravi glamur.

  • osica:

    Bijelo bijelo , sve je bijelo. Stani i gledaj ne koristi. Tvoja obojena odjeća, ruke , noge sve je "preopasno za tu bijelinu, ako je ne pokriješ bijelim plahtama" kako očistiti bijele sofe na kojima sijedite vi i gosti u ... prikaži još! raznobojnim kombinacijama odjeće, djeca s rukicama i nogicama, eventualno kućni ljubimac ..... suprug koji ostavi novine na kauču i zadrijema poslije finog ručka...... jednostavno život, koji nije sterilan poput ovog ambijenta. Slika za pogledati , da , prilika nikada. Ja i moji u prostoru živimo. Nije sterilan ni mi ni on. Uživamo jer nismo njegove žretve, već ga koristimo s našim " najljepšim kućnim ljubimcem, koji se tu i tamo malo počeše u sofu, pa je operemo teptihom.... "Život je lijep i nemoj biti rob, nikoga i ničega"