LIVING - novosti iz svijeta interijera
Naslovnica Interijeri Svijet noviteta

Batak Grill u novom ruhu na atraktivnoj lokaciji - golf terenima!

Arhitektonski studio Arhitektri zaslužan za make over interijera Batak grilla na atraktivnoj lokaciji
06. srpnja 2020. u 09:10 0 komentara 300 prikaza
Foto: Spinaker Graphics

Batak grill na golf terenima u Zagrebu je napravio veliki makeover. Riverside Golf Zagreb je tako, kao atraktivna lokacija koja privlači sve golfere i goste željne mira nadomak gradske vreve, postao još privlačnije mjesto!

 | Autor : Spinaker Graphics Foto: Spinaker Graphics

Prije se tražilo mjesto više na terasi, a sada je podjednaka želja gostiju i za mjestom unutar restorana zahvaljujući novim elegantnim staklenim stijenama koje duž cijelog prostora osiguravaju pogled svim gostima restorana.

 | Autor : Spinaker Graphics Foto: Spinaker Graphics

Novi redizajn potpisuje arhitektonski studio Arhitektri, koji poslovne prostore kojima je potrebno novo uređenje,  svojim profesionalnim pristupom i okom za detalje daje novu notu!

 | Autor : Spinaker Graphics Foto: Spinaker Graphics

Glavna senzacija i otkriće prilikom preuređenja i skidanja starog spuštenog stropa bio je sustav drvenih nosača koji su sa svojom izražajnošću i skulpturalnošću definirali interijer.

 | Autor : Spinaker Graphics Foto: Spinaker Graphics

Restoran odiše sofisticiranim industrijskim dizajnom, metalne police čine pregradne i dekorativne elemente oživljene prirodnim zelenilom te dijagonalno postavljena drvena obloga zida i šanka koja na moderan način unosi dašak topline koji je postao standard uređenja  Batak restorana.

 | Autor : Spinaker Graphics Foto: Spinaker Graphics

Misao vodilja projektnog tima Arhitektri bila je postići što više ugodnih zona i različitih tema sjedenja kako bi se otvoreni koncept prostora učinio zanimljivijim i intimnijim; ono s čime se to postiglo su rasvjetna tijela i pravilan odabir namještaja.

Svaki  Batkoljubac će prepoznati cigleni zid slagan „na riblju kost“, ali u ovom prostoru Batak je u novoj interpretaciji  izbacio određeni broj cigli kako bi postigli zaigrani likovni efekt. Nesumnjivo je da će gost primijetiti i ugodne palete smeđih, sivih i oker tonova namještaja i poda koji se prelijeva iz keramike u parket.

 | Autor : Spinaker Graphics Foto: Spinaker Graphics

Cigleni zidovi, betonski stupovi, drvene grede, chesterfieldi i mnoštvo zelenila, lampica i industrijskih žarulja čine  prepoznatljivi stil Batak grill, lanca grill restorana.

 | Autor : Spinaker Graphics Foto: Spinaker Graphics

Također, Batak grill na Golf terenima na katu ima novu dvoranu koja je multimedijski opremljena u istom stilu kao prizemlje restorana, idealna za konferencije, seminare, obiteljska druženja, proslave rođendana ili vama važnog datuma!

štala u italiji FUNKCIONALIZAM NA DJELU Nikad nećete pogoditi što je ova vila bila prije potresa! Domaći dizajn Personalizirani detalji za dom - jedinstveni, posebni i samo vaši! Ekskluzivno Stara ruševna kuća u Istri nakon dvogodišnje renovacije izgleda spektakularno!
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.