hit mjesto

Batak Grill u novom ruhu na atraktivnoj lokaciji - golf terenima!

Spinaker Graphics
06.07.2020.
u 09:10

Arhitektonski studio Arhitektri zaslužan za make over interijera Batak grilla na atraktivnoj lokaciji

Batak grill na golf terenima u Zagrebu je napravio veliki makeover. Riverside Golf Zagreb je tako, kao atraktivna lokacija koja privlači sve golfere i goste željne mira nadomak gradske vreve, postao još privlačnije mjesto!

Foto: Spinaker Graphics

Prije se tražilo mjesto više na terasi, a sada je podjednaka želja gostiju i za mjestom unutar restorana zahvaljujući novim elegantnim staklenim stijenama koje duž cijelog prostora osiguravaju pogled svim gostima restorana.

Foto: Spinaker Graphics

Novi redizajn potpisuje arhitektonski studio Arhitektri, koji poslovne prostore kojima je potrebno novo uređenje,  svojim profesionalnim pristupom i okom za detalje daje novu notu!

Foto: Spinaker Graphics

Glavna senzacija i otkriće prilikom preuređenja i skidanja starog spuštenog stropa bio je sustav drvenih nosača koji su sa svojom izražajnošću i skulpturalnošću definirali interijer.

Foto: Spinaker Graphics

Restoran odiše sofisticiranim industrijskim dizajnom, metalne police čine pregradne i dekorativne elemente oživljene prirodnim zelenilom te dijagonalno postavljena drvena obloga zida i šanka koja na moderan način unosi dašak topline koji je postao standard uređenja  Batak restorana.

Foto: Spinaker Graphics

Misao vodilja projektnog tima Arhitektri bila je postići što više ugodnih zona i različitih tema sjedenja kako bi se otvoreni koncept prostora učinio zanimljivijim i intimnijim; ono s čime se to postiglo su rasvjetna tijela i pravilan odabir namještaja.

Svaki  Batkoljubac će prepoznati cigleni zid slagan „na riblju kost“, ali u ovom prostoru Batak je u novoj interpretaciji  izbacio određeni broj cigli kako bi postigli zaigrani likovni efekt. Nesumnjivo je da će gost primijetiti i ugodne palete smeđih, sivih i oker tonova namještaja i poda koji se prelijeva iz keramike u parket.

Foto: Spinaker Graphics

Cigleni zidovi, betonski stupovi, drvene grede, chesterfieldi i mnoštvo zelenila, lampica i industrijskih žarulja čine  prepoznatljivi stil Batak grill, lanca grill restorana.

Foto: Spinaker Graphics

Također, Batak grill na Golf terenima na katu ima novu dvoranu koja je multimedijski opremljena u istom stilu kao prizemlje restorana, idealna za konferencije, seminare, obiteljska druženja, proslave rođendana ili vama važnog datuma!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije