ikona stila

Alexa Chung ima najljepši kućni ured, a otkriva kako ga i vi, u pet koraka, možete imati

Instagram
02.04.2020.
u 13:39

Posebnu pažnju privukao je radni stol koji je, otkrila je Alexa, nabavljen jako povoljno na - buvljaku

IT djevojka, influencerica, ikona stila, TV prezenterica, stilistica i dizajnerica, sve to je Alexa Chung koja je, i u doba epidemije korona virusa vrlo aktivna u svim svojim djelatnostima.

Ne čudi s toga da je jednu sobu u svom domu pretvorila u kućni ured, ali ne bilo kakav, već vrlo chic prostor koji je, čim ga je podjelila na Instagramu, prikupio više od 63 tisuće reakcija!

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Posebnu pažnju privukao je radni stol koji je, otkrila je Alexa, nabavljen jako povoljno na  - buvljaku. A nakon što se pohvalila tim svojim "ulovom" otkrila je i pet stvari koje njezin ured čine tako genijalnim. Slobodno ih prepišite i budite stylish baš poput nje!

Foto: Promo fotografije

Nabavite svježe cvijeće

Ukomponirajte prirodu u svoj dom, bilo da se radi o svježem, proljetnom rezanom (ili ubranom iz vrta) cvijeću ili pak o sobnom bilju. Osim što će prostor učiniti ljepšim, cvijeće će vam pomoći da se osjećate bolje jer djeluje umirujuće.

Foto: Mitt Pallas

 

Ne pretjerujte s detaljima

Ključ stila leži u onoj poznatoj "manje je više" i kad se radi o uređenju radnog prostora. Alexa je svoj prostor uspjela učiniti očaravajućim odabirom nekoliko ključnih detalja i pazeći da joj radni stol, koji je manjih dimenzija, ne bude pretrpan!

Foto: Mitt Pallas

 

Inspiracija knjigama

Na stol, ili policu uz stol, postavite omiljene knjige, njih nekolicinu, neka budu atraktivnih korica kako bi vam već sam pogled na njih digao raspoloženje i doveo vas na radnu temperaturu. Te knjige, uredno složene na stolu, najljepši su dodatak koji možete imati - kaže Alexa.

Foto: A Beautiful Mess

Rasvjeta je zakon

Tko kaže da morate imati klasičnu uredsku lampu? Izaberite onu koja vam se sviđa, još ako je pritom riječ o statement lampi, vau efekt neće izostati.

Foto: pixabay

Udobnost kao imperativ

Neka vaš kučni ured bude posve osoban, za razliku od ureda, ovaj prostor ne morate dijeliti s drugima. Ključno je da vam ured bude udoban. Investirajte u udoban stolac, ili makar u udoban jastuk na kojem ćete moći sjediti satima...

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije