LIVING - novosti iz svijeta interijera
Naslovnica Interijeri Makover apartmana

Moderan dom ima samo 25 kvadrata, ali sve funkcionira jer je interijer fleksibilan

Apartman je hibrid doma i ureda, a najveća njegova posebnost je krevet smješten na galeriju
03. studenoga 2020. u 07:00 2 komentara 35266 prikaza
loft
Foto: freshome
Pogledajte galeriju 1/8

Iako ovaj primjer pokazuje inovativni koncept hotelskih apartmana za moderne nomade, arhitektura i dizajn apartmana koje potpisuje tvrtka Zoku Amsterdam lako se može primijeniti na suvremene domove.

Naime, koncept apartmana je taj da u prosječno 25 metara četvornih ponude iskustvo prostranstva i to zahvaljujući svom fleksibilnom interijeru koji se fokusira na dnevni i radni prostor umjesto na spavaću sobu.

loft | Autor : freshome Foto: freshome Apartman je hibrid doma i ureda, a najveća njegova posebnost je krevet smješten na galeriju. Tako je minimiziran prostor kojeg inače "pojede" spavaća soba, a prostor ispod kreveta iskorišten je za radni stol, policu za televizor... Sve je, naravno, izrađeno od knaufa.

Pametna kuhinja nudi sve osnovno što je u njoj potrebno, ploču za kuganje, sudoper, perilicu, frižider sa zamrzivačem, mikrovalnu i aparat za kavu. Tu je i dvosjed koji može poslužiti za opuštanje ili primanje gostiju.

Uređenje interijera je jednostavno, sve je od svijetlog drveta, te u bijelim, crnim i sivom tonovima uz poneki dekor.

moderan dom toronto 300 četvornih metara Različite fasade na kući u Torontu naglašavaju važnost privatnosti uređenje doma Zagrebački stan ima najbolji raspored. Nikad nećete pogoditi koliko kvadrata ima! malen, ali moćan Zagrebački stan kakav još niste vidjeli i to u samo 43 kvadrata!
  • amun6:

    meni je ovo odlično. iako imam već neke godine sa zadovoljstvom bi se "utopila" u ovakav stančić .

  • Bela:

    U ovako malom stanu je potpuno nepotrebno imati 4 (četiri!) stolca uz stol za kojim se jede/radi, jer u takvom stanu živi najvjerojkatnije samo 1 osoba (više ih ne bi ni stalo). Estetiku ne bih komentirala...