Hit mjesto

Ako ste voljeli zagrebački Time, novootvorenu Izakayu ćete obožavati

02.11.2020.
u 14:54

Predivan, ugodan i otmjen interijer kojim dominiraju zemljani tonovi, japanski murali, savršen izbor rasvjete, biljaka i rasporeda sjedenja, polu otvorena kuhinja, impresivan šank te pregršt staklenih, transparentnih površina, potpisuje arhitekt Tvrtko Topić

Nedavno je, na adresi Selska cesta 90b u Zagrebu, otvorena Izakaya by Time, restoran čije su otvorenje Zagrepčani i gosti grada dugo iščekivali. Nakon što je dobro znani restoran i bar Time, privremeno zatvorio svoja vrata zbog adaptacije zgrade u kojoj se nalazi i prenamjene u hotel, vlasnik, Davor Bienenfeld, odlučio je otvoriti Izakayu. Riječ je o japanskom pubu koji je nastao kao sasvim logično rješenje, s obzirom na posjedovanje velikog znanja i tehnika japanske kuhinje uz poznavanje sparivanja idealnih pića uz nju.   


Izakaya je mjesto na kojem se svi osjećaju ugodno, dobrodošlo i opušteno, mjesto na kojem možete popiti kavu i pojesti kolač, uživati u druženju uz pokoji japanski tapas i čašu dobrog vina, sakea, craft piva i koktela koje potpisuje Roman Rabik ili se prepustiti nezaboravnom gastronomskom iskustvu te izabrati s jelovnika sve svoje favorite.   

Predivan, ugodan i otmjen interijer kojim dominiraju zemljani tonovi, japanski murali, savršen izbor rasvjete, biljaka i rasporeda sjedenja, polu otvorena kuhinja, impresivan šank te pregršt staklenih, transparentnih površina, potpisuje arhitekt Tvrtko Topić. Osim toga, Izakaya ima i osiguran parking.


Baš kao i u Timeu, glavni adut Izajaye je sushi, ali i bunovi te obrok u zdjeli - bowls. No, Izakaya je pristupačnija cijenama, atmosfera je ležerna, a namirnice, usluga i sigurnost su na najvišem nivou. Osim toga, Izakaya je mjesto za druženje i uživanje, od jutra do ponoći. Upravo tada zatvara svoja vrata i ono što ju razlikuje od starijeg brata Timea – Izakaya je restoran, ne adresa na zagrebačkoj clubbing sceni.  

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije