uređenje doma

Ako planirate preuređenje dnevnog boravka, ovo su trendovi koji će trajati godinama

Foto: H&M Home
1/11
17.01.2022.
u 06:30

Pri uređenju dnevnog boravka računa vodite o tome da ne prenatrpate prostor i da su boje međusobno usklađene. Posebnu pažnju posvetite detaljima - vaze i lampe komadi su koji će ovog proljeća voditi glavnu riječ

Pri uređenju dnevnog boravka računa vodite o tome da ne prenatrpate prostor i da su boje međusobno usklađene. Posebnu pažnju posvetite detaljima - vaze i lampe komadi su koji će ovog proljeća voditi glavnu riječ.

Foto: H&M Home

Planirate li se pozabaviti zidovima, umjesto bojama i tapetama, zašto ne biste pokušali sa štukaturama? Djeluju elegantno i profinjeno i prostor će uz njih izgledati glamuroznije.

Pri izboru detalja, nove proljetne kolekcije inzistiraju na pastelnim nijanasama, a najeftijini i najjednostavniji način unošenja tih tonova u dom je kroz detalje od tekstila. Najbolja stvar? Pašu u svaki interijer!

Foto: H&M Home

Dodajte i zelenilo, ono je trik za kojim posežu dizajneri interijera uvijek kad žele da prostor živne stoga prepišite tu njihovu dobitnu formulu.

Za dnevni boravak koji će biti u trendu, ali koji će i u godinam pred nama biti moderan, pametno je investirati u veće komade namještaja u neutralnim tonovima i u moćne akcente koji čine razliku.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije