povoljno i pametno

7 ideja za besprijekornu organizaciju doma koje možete u djelo provesti u jednom danu

IKEA
05.02.2024.
u 06:00

Evo nekoliko ideja koje će vam uštedjeti vrijeme, smanjiti stres i učiniti dom skladnijim

Pripremiti se za dan puno je lakše kad ne morate prebirati kroz nered da pronađete stvari. Evo nekoliko ideja koje će vam uštedjeti vrijeme, smanjiti stres i učiniti dom skladnijim.

Foto: IKEA

Rješenje za odlaganje obuće koje štedi prostor

Ne dopustite da cipele preuzmu kontrolu nad hodnikom. Ovi elementi za obuću mogu primiti do dvanaest pari cipela. Dakle, zamislite kako bi čitav red ormarića uštedio prostor na podu i održao tvoj hodnik urednim.

Foto: IKEA

Kutija za lijepe sitnice

Najmanje stvari najlakše se izgube. Kutija za odlaganje s mnogo odjeljaka dobro je mjesto za čuvanje nakita koji često koristite. A još ga je lakše ponovno staviti zahvaljujući ogledalu na poklopcu. Odlična rješenja pronašli smo u Ikei.

Foto: IKEA

Ne podcjenjujte dobar stalak s kukama

Kuke su protuotrov za gomilanje odjeće ili bacanje na pod u hodniku. Jasne oznake pomažu i u organizaciji stvari. Samo nemojte zaboraviti staviti jedan red na visinu koja je prikladna za djecu.

Foto: IKEA

Organizacija ladica uz kutije

Poboljšajte svoje vještine organizacije ladica kombiniranjem posuda svih veličina. To će vam olakšati pronalaženje stvari, a pojedinačne posude možete ponijeti kad radite na nekom projektu.

Foto: IKEA

Pretinac za povrće

Potrebno je organizirati i hranu. Košare su savršene za čuvanje povrća koje ne ide u hladnjak i dodaju ugodan zeleni šarm j radnoj ploči.

Foto: IKEA

Pametno rješenje za odlaganje ne samo časopisa

Zidovi su idealni za odlaganje jer štede prostor i miču stvari s puta. Stalak za časopise dobro funkcionira ne samo za jutarnje novine i dolaznu poštu, već i za stvari neobične veličine koje želite imati pri ruci.

Foto: IKEA

Red koji će izmamiti osmijeh

Uredite stol, kuhinjsku radnu ploču ili jedinicu za odlaganje u hodniku umecima koji unose savršenu harmoniju u ladice i sprječavaju zapetljavanje. Kada ste u žurbi, takva vrsta reda pravo je blaženstvo – još više ako su ladice osvijetljene.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije