LIVING - novosti iz svijeta interijera
Naslovnica Zeleni trendovi Vrt

Kompost možemo napraviti i u našem stanu

Održana je prva radionica, učili smo kako napraviti kompost i korisno zbrinuti bio otpad iz kuhinje
12. svibnja 2014. u 11:10 0 komentara 3950 prikaza
kreativno kompostiranje
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
Pogledajte galeriju 1/6

"Kreativno kompostiranje" i kako ga napraviti u svom domu bila je prva tema radionice koju su zajednički organizirali naš prilog dom i vrt i centar Flora.

kreativno kompostiranje | Autor : Igor Kralj/PIXSELL Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Kako je vrtlarenje ponovo u modi na radionici se okupilo mnoštvo zainteresiranih koji su pomno slušali i pratili demonstraciju predavačice Cvijete Biščević.

kreativno kompostiranje | Autor : Igor Kralj/PIXSELL Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Kompostiranje ima veliku ulogu u velikim i malim vrtovima, a zahvaljujući dobrim savjetima kako svi možemo kompostirati čak i u vlastitom domu i to bez straha da će kompost širiti neugodne mirise.

Osim u vrtu, kompost se može i za sobno i za balkonsko bilje.

Kompostiranje će vjerojatno mnoge privući i zbog činjenice da od 1. srpnja moramo na posebni način zbrinuti otpad, a ovo je izvrsno rješenje da bio otpad iz naše kuhinje korisno upotrijebimo.

kreativno kompostiranje | Autor : Igor Kralj/PIXSELL Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Radionice Doma i vrta i centra Flora nastavit će se svake subote tijekom svibnja i lipnja, a već iduće subote nastavljaju se novom zanimljivom temom - osnovama organskog vrtlarenja.

Predavač je Mile Drača.

Radionice počinju u 11 sati u centru flora, a osm korisnih savjeta i novih saznanja, sve očekuje i prigodni popust od 30 posto na sve organsko sjemenje. kreativno kompostiranje | Autor : Igor Kralj/PIXSELL Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.