Inspiracija na webu

VIDEO Top pet besplatnih programa za uređenje vrta

VIDEO Top pet besplatnih programa za uređenje vrta
Foto: Dom i vrt
1/5
10.11.2012.
u 16:00

Prednost ovog programa je što možete prilagođavati 3D modele vlastitim dimenzijama.

Želite li preurediti vrt ili balkon a nemate novca za plaćanje stručnjaka, savjet i inspiraciju potražite na internetu, u nekom programu specijaliziranom za uređenje vrta, balkona i okućnice

Sweet 
home 3D

Ovaj 3D vizualni softver idealan je za one koji žele više mogućnosti prilagodbe u vrtu ili na balkonu. Prednost ovog programa je što možete prilagođavati 3D modele vlastitim dimenzijama.



My deco 3D 
garden planner

Ako želite načiniti vlastiti tlocrt ili se poigrati već postojećim, ovo je program za vas. Kako bi izgledao što realističnije, moguće je u model unositi stvarne proizvode.



Garden 
planner

Od različitog bilja i drveća do komada s namještajem – sve vam je dostupno uz ovaj program. Uz engleska imena biljaka stoje i latinski nazivi.

Bionatics

Ako naginjete minimalističkim rješenjima, oduševit će vas ovaj program, a specijalnost mu je niveliranje i baratanje različitim podlogama.


Planning Wiz

Program koji se etablirao za uređenje domova ima i podliniju za projektiranje vrtova. Nudi vam različite alate, ali i mogućnost pohrane planova.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije