U CENTRU ARENA

U Zagrebu se uskoro održava novi sajam interijera

sajam interijera mirjana mikulec arena
Foto: Promo
1/3
05.09.2016.
u 17:00

OD 16. do 18 rujna prostor poznatog trgovačkog centra ugostit će sajam 'In Dizajn – Festival modernog doma' u organizaciji Mirjane Mikulec

Mirjana Mikulec, jedna od najutjecajnijih i najinspirativnijih dizajnerica interijera ide korak naprijed. Osim što je Mirjana nedavno otvorila tvrtku i s londonskom adresom, u suradnji s RTL-om, organizira prvi sajam interijera 'In Dizajn – Festival modernog doma', koji će se održati od 16. do 18. rujna.

Dizajnerica je u zagrebačkoj Areni okupila više od 50 izlagača koji će posjetiteljima moći prikazati inovacije i novitete u svijetu interijera, te savjetovati zahvaljujući mnogobrojnim stručnjacima. Ovo je još jedan dokaz u nizu Mirjanine uspješnosti i stručnosti.

Foto: Promo

- Uzor su nam ugledni, veliki međunarodni sajmovi poput onog u Milanu ili Kolnu. Željeli smo dašak toga donijeti i u Hrvatsku. Nadamo se da ćemo ovim festivalom pružiti nešto novo svim ljubiteljima dizajna interijera kod nas', ističe Mirjana te dodaje kako joj je organizacija sajma već neko vrijeme velika želja - kaže Mikulec.

Osim inspirativnih rješenja interijera i dizajnerskog namještaja, raskošnih dekoracija, zanimljivih detalja i drugih mnogobrojnih značajki i zadivljujućih motiva, posjetitelje će zasigurno privući brojni festivalski popusti kao i bogat fond nagrada.

Najsretniji posjetitelj osvojit će idejno projektiranje prostora od strane studija 'Mirjana Mikulec interijeri' i opremanje doma u vrijednosti od 50 000 kuna.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije