SVE ZA LJUBIMCA

Kamper za pse kojem nijedan vlasnik neće moći odoljeti

kućica za psa
Foto: straightlinedesigns.com
1/9
08.09.2014.
u 12:47

Pločice na podu ili parket, boja "fasade" i zidova, kao i registracijska pločica, sve može biti personalizirano

Nakon pseće odjeće, stiliziranih vodilica i ostalih brojnih dodataka za omiljene kućne ljubimce, stiže i kamper za pse! Naravno, riječ je samo o neobično dizajniranoj kućici za ljubimce iz studija Straight Line Design Inc.

Foto: straightlinedesigns.com

Oni su plasirali četiri različita mala kampera izrađena od ekoloških materijala poput šperploče i aluminija koji se može reciklirati, te nešto plastike.

Ove šarene kućice nisu samo funkcionalne nego mogu biti i zgodan dekor u modernim i tradicionalnim okućnicama.

Foto: straightlinedesigns.com

Svaka od četiri kućice dolazi u boji koju njen vlasnik, odnosno, vlasnikov vlasnik odabere. Pločice na podu ili parket, boja "fasade" i zidova, kao i registracijska pločica, sve može biti personalizirano.

>>Skandinavski dizajn: krevet, kauč i stolić u jednom

Komentara 1

SM
smoking
20:07 08.09.2014.

Cijena je...?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije