na floraartu

Iskoristite vikend za besplatnu edukaciju, naučit ćete napraviti terarij za biljke te kako ukrasiti teglice

Ivan Marinković
19.05.2023.
u 10:46

Održat će se i prezentacija dendrološkog i ostalih materijala, a na zapadnom i istočnom prostoru parka Bundek organizirat će se bogata prodaja kaktusa, trajnica, raznolikog asortimana biljnog materijala i ostalih proizvoda po pristupačnim cijenama

Na zagrebačkom Bundeku, uz prigodnu prodaju cvijeća i sadnic,  i ove godine na “Floraartu” organiziraju se zanimljiva predavanja i radionice, atraktivna natjecanja poput tradicionalnog Hrvatskog kupa florista i Međunarodnog natjecanja učenika srednjih škola u aranžiranju cvijeća, a nagrade očekuju i izlagače koji se kandidiraju za najljepši izložbeni prostor.

Foto: Ivan Marinković

Održat će se i prezentacija dendrološkog i ostalih materijala, a na zapadnom i istočnom prostoru parka Bundek organizirat će se bogata prodaja kaktusa, trajnica, raznolikog asortimana biljnog materijala i ostalih proizvoda po pristupačnim cijenama.

Foto: Ivan Marinković

Ni najmlađi nisu zapostavljeni, pa će tako imati priliku uživati u Floragradu uz čitanje priča, dječje predstave, zabavne radionice i sadnju cvijeća.

Foto: Ivan Marinković

Ako želite naučiti kako napraviti terarij za biljke, dečki iz Dnevne doze biljaka sutra u dva termina drže radionicu - od 11 do 12.30 sati te od 17 do 18.30 sati dok su za nedjelju pripremili radionicu ukrašavanja terakota teglice od 11 do 12.30.

Foto: Ivan Marinković

Sto tisuća cvjetova i sadnica, brojne cvjetne instalacije i vertikalni vrtovi, najnoviji trendovi u hortikulturi i bogat popratni sadržaj, više je nego odlična preporuka za najljepši vikend.

Foto: Ivan Marinković

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije