UKLJUČITE SE!

Husqvarna dijeli robotske kosilice vrijedne 11.000 kuna

kosilica
Foto: Husqvarna
06.04.2016.
u 11:59

Novi travopazitelji će na pet mjeseci dobiti robotske kosilice u vrijednosti 11.000 kuna. Za to vrijeme testirat će kosilice, snimati videoisječke i dijeliti ih na društvenim mrežama. Oni koji snime svih 11 videa, robotsku kosilicu će dobiti u trajno vlasništvo

Husqvarna je objavila natječaj u kojem traži 10 novih travopazitelja koji će pet mjeseci testirati Husqvarna Automower robotsku kosilicu u vrijednosti 11.000 kuna. Za to vrijeme odabrani kandidati dobivat će zadatke, snimati svoja iskustva i dijeliti ih na društvenim mrežama. Ukupno će snimiti 11 videa, a svaki video trebao bi skupiti 100 pregleda na YouTubeu. Oni koji uspješno snime i podijele svaki video te skupe traženi broj pogleda, robotske kosilice osvojit će u trajno vlasništvo. 

Husqvarna poziva sve skeptične prema robotskim kosilicama da ih sami isprobaju i podijele svoja iskustva – prijave traju do 20.4.2016. putem stranice travopazitelj.com. Prijaviti se mogu fizičke, ali i pravne osobe, a najvažniji uvjet je da dijele ljubav prema savršeno pokošenim travnjacima i vrhunskoj tehnologiji.

– Ovim natječajem htjeli smo omogućiti onima koji imaju potrebe za košnjom trave da besplatno isprobaju najnoviju tehnologiju u ovom području. Prijaviti se mogu svi, bez obzira na to radi li se o ljubiteljima gadgeta ili vlasnicima prekrasnih vrtova – rekla je Martina Drezga, direktorica tvrtke Drezga, zastupnika Husqvarne u Hrvatskoj.

A kako funkcionira robotska kosilica? Stroj koji podsjeća na oklopnu bubu, a osmišljen je da travnjak gricka kao ovca – Husqvarna Automower® – vrhunac je u naprednoj tehnologiji košnje. Funkcionira tako da nakon što je postavljena – kosi sama. Svoj travnjak vlasnik omeđi žicom koja određuje granice košnje stroja, a tu žicu može ostaviti na travnjaku čak i preko zime. Nakon toga postavi baznu stanicu (koja je povezana na električnu mrežu) i to je otprilike to. 

Kosilica prolazi travnjakom nasumičnim uzorkom, koseći posvuda pomalo, zaobilazeći prepreke, a kad “osjeti” da joj je baterija pri kraju, sama odlazi na baznu stanicu napuniti se. Od krađe ju štiti alarm i PIN, a kiša i vrućina joj ni na koji način ne smetaju. Osim toga, može svladati nagib do 35 stupnjeva, tiha je i učinkovita. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije