Carstvo cvijeća

Biljke zimi štite starim dekama i jutenim vrećama

Biljke zimi štite starim dekama i jutenim vrećama
Foto: Dom i vrt
1/3
05.04.2013.
u 00:05

Ako i vaš dom krasi cvijeće, pišite nam, najbolje nagrađujemo poklon-bonovima

I terasa može biti idealno mjesto za uspješan rast cvijeća, dokazuje nam to svojim pismom i naša čitateljica Vesna Šikić.
– Rastu na našoj terasi ruže, suncokreti, ljiljani. Već u siječnju bilo je nekoliko cvjetova ruža, no brzo su povenuli. Procvali su nam i ljubičice i zumbuli, nakon čega smo ih unijeli u kuću – piše nam gospođa Vesna i dodaje slike svog cvijeća s terase. Još jedna ljubiteljica cvijeća pohvalila nam se da je u njezinu zimskom vrtu na balkonu bilje preživjelo minuse zahvaljujući dobroj njezi. – Strastvena sam obožavateljica sobnog i vanjskog bilja, to sam naslijedila od mame – kaže nam Nataša Poljak iz Zagreba.

Pravilna zaštita bilja zimi ključ je da bi prelijepe ukrasne biljke dočekale proljeće

Svoje biljke na balkonu zamotala je u jutene vreće i stare deke te ih stavila u kartonske kutije. Pokazalo se to dobrim rješenjem, sve je zeleno i živo – bršljani, callune, maćuhice, ciklame, gaulterije, erice.
– Ne znam koliko imam sobnog bilja, u svakom je kutu stana, po svim prozorima, baš me čini sretnom – ističe naša čitateljica.

I terasa može biti idealno mjesto za rast cvijeća

Volite li cvijeće i želite i drugima pokazati što ste zasadili, pišite nam na domivrt@vecernji.net. Najbolje očekuje poklon-bon Vrtnog centra Kalia.

NE PROPUSTITE: Benjamin i slonova noga čekaju izlazak na terasu

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije