LIVING - novosti iz svijeta interijera
Naslovnica Zeleni trendovi

Akcija 'Kupujmo hrvatsko' uskoro u Zagrebu

Poznata akcija kojom se promoviraju domaći kvalitetni proizvodi održat će se u Zagrebu 29. i 30. rujna na Trgu bana Jelačića
18. kolovoza 2016. u 18:29 0 komentara 755 prikaza
kupujmo hrvatsko
Foto: Promo
Pogledajte galeriju 1/3

Hrvatska gospodarska komora nastavlja s akcijom „Kupujmo hrvatsko“ 29. i 30. rujna 2016., na Trgu bana Jelačića u Zagrebu. Proizvođači mjesto za izlaganje svojih proizvoda mogu rezervirati na prijavnom obrascu: http://goo.gl/4SSrbO. Komora će i ove godine svojim članicama omogućiti besplatno sudjelovanje na Akciji.

Već gotovo dva desetljeća Komora putem akcije „Kupujmo hrvatsko“ potiče proizvodnju i promovira domaće kvalitetne proizvode te ujedno jača svijest građana o važnosti kupovine takvih proizvoda. Kupovinom domaćih proizvoda podupire se ukupno hrvatsko gospodarstvo te čuvaju radna mjesta. Komora promovira i nositelje znakova kvalitete „Hrvatska kvaliteta“ i „Izvorno hrvatsko“ koji zadovoljavaju najviše standarde kvalitete.

kupujmo hrvatsko | Autor : PROMO Foto: PROMO

- Danas svako dijete zna za ovu akciju. Kupujmo hrvatsko je stil života i treba trajati 365 dana godišnje“ – rekao je predsjednik HGK Luka Burilović i dodao kako ova akcija predstavlja najsnažniji simbol očuvanja vrijednosti domaćega gospodarstva.

>>HGK svojim članicama nudi uslugu poreznog savjetovanja

Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.