DOMAĆI PROIZVODI

Akcija 'Kupujmo hrvatsko' uskoro u Zagrebu

kupujmo hrvatsko
Foto: Promo
1/3
18.08.2016.
u 18:29

Poznata akcija kojom se promoviraju domaći kvalitetni proizvodi održat će se u Zagrebu 29. i 30. rujna na Trgu bana Jelačića

Hrvatska gospodarska komora nastavlja s akcijom „Kupujmo hrvatsko“ 29. i 30. rujna 2016., na Trgu bana Jelačića u Zagrebu. Proizvođači mjesto za izlaganje svojih proizvoda mogu rezervirati na prijavnom obrascu: http://goo.gl/4SSrbO. Komora će i ove godine svojim članicama omogućiti besplatno sudjelovanje na Akciji.

Već gotovo dva desetljeća Komora putem akcije „Kupujmo hrvatsko“ potiče proizvodnju i promovira domaće kvalitetne proizvode te ujedno jača svijest građana o važnosti kupovine takvih proizvoda. Kupovinom domaćih proizvoda podupire se ukupno hrvatsko gospodarstvo te čuvaju radna mjesta. Komora promovira i nositelje znakova kvalitete „Hrvatska kvaliteta“ i „Izvorno hrvatsko“ koji zadovoljavaju najviše standarde kvalitete.

Foto: Promo

- Danas svako dijete zna za ovu akciju. Kupujmo hrvatsko je stil života i treba trajati 365 dana godišnje“ – rekao je predsjednik HGK Luka Burilović i dodao kako ova akcija predstavlja najsnažniji simbol očuvanja vrijednosti domaćega gospodarstva.

>>HGK svojim članicama nudi uslugu poreznog savjetovanja

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije