Još jedan uspjeh

Agrivi sustav osvojio 1. mjesto na međunarodnom Startup natjecanju!

Matija Žulj
Foto: PD
25.11.2014.
u 12:09

Ministarstvo poduzetništva i obrta odabralo je Agrivi da predstavlja Hrvatsku u Seulu. Njihovo sudjelovanje bio je pun pogodak

Hrvatski agri-tech startup Agrivi sustav je za upravljanje poljoprivrednom proizvodnjom pobijedio je na World Startup Competition natjecanju u Seulu i osvojio 50 tisuća dolara! Veliki je to poticaj mladoj tvrtki koja je do sada uspjela svojim sustavom pomoći poljoprivrednicama u više od 30 zemalja.

Inače, World Startup Competition održao se kao dio Startup Nations Summita u organizaciji Startup Korea, Dream Bank Foundationa i Zaklade Kauffman.

Matija Žulj direktor kaže kako će novac utrošiti na širenje i bolje pozicioniranje na tržištu. Potsjećamo Agrivi nije obična internetska aplikacija, već je doslovno cjelokupno inteligentno rješenje koje poljoprivrednicima omogućuje da povećaju prinose, smanje rizike od bolesti i štetnika i ostvare profitabilnu i održivu poljoprivrednu proizvodnju. 

>>Naša tvrtka razvila aplikacije za pomoć poljoprivrednicima i prodala ih u 30 zemalja

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije