u novijoj zgradi

Želite stan u centru Zagreba? Za oko nam je zapelo ovo moderno uređeno potkrovlje s velikom kuhinjom

Njuškalo.hr
28.02.2024.
u 12:01

Na izvrsnoj je mikrolokaciji: na dvije minute šetnje od Kvatrića (plac, dućani, ljekarne, banke, caffe barovi itd.). U neposrednoj blizini javnog gradskog prijevoza (nekoliko tramvajskih linija)

Moderno uređen trosoban stan površine 72 m2 na 4. katu novije dograđenog dijela zgrade (2001. godine, betonska deka na armirano-betonskim stupovima), pun dnevnog svjetla (radi velikih staklenih stijena). Nalazi se u uredno održavanoj i sigurnoj zgradi bez lifta, koja je u potresu prošla bez ikakvih oštećenja. Orijentacije na mirnu dvorišnu stranu (novouređena stražnja fasada), no s pogledom i na Katedralu i Medvednicu!

Foto: Njuškalo.hr

Sastoji se od ulaznog prostora, velikog dnevnog boravka s kuhinjom i blagovaonicom otvorenog tlocrta, dvije spavaće sobe i kupaonicom s tuš kabinom. Pripada mu dio zajedničkog spremišta.

Foto: Njuškalo.hr

Stan je u potpunosti adaptiran 2021. godine (nove instalacije struje, vode, plina). Prodaje se kompletno namješten (sve je rađeno po mjeri, ugradbeni ormari). Grijanje je etažno plinsko. Stan je klimatiziran. LED rasvjeta. Podne obloge su prvoklasni laminat i keramičke pločice. Vanjska stolarija je PVC s dvoslojnim IZO staklom, Velux krovni prozori. Orijentacija sjever-istok-zapad.

Foto: Njuškalo.hr

Na izvrsnoj mikrolokaciji: na dvije minute šetnje od Kvatrića (plac, dućani, ljekarne, banke, caffe barovi itd.). U neposrednoj blizini javnog gradskog prijevoza (nekoliko tramvajskih linija). Desetak minuta šetnje od strogog centra i glavnog gradskog trga te nekoliko tramvajskih stanica od park šume Maksimir... Stan prodaje agencija Eurovilla po cijeni od 245.000 eura.

Foto: Njuškalo.hr

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar KorisnikZa2Kn
KorisnikZa2Kn
16:31 28.02.2024.

4. kat bez lifta, idealno za obitelji ... valjda supermena. ne pise koilko je kvadrata pod kosinom sto je 0.5 ili max 0.75...i sve po vise od 3000 EUR/m2 ...a bas svasta

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije