odlična prilika

Na samo 15 minuta od Zagreba skriva se kuća jeftinija od 120 tisuća eura. A kad vidite dvorište...

Foto: Njuškalo.hr
1/8
27.02.2024.
u 14:47

Kuća je drvena, sagrađena 1987. godine, posljednji put je renovirana 2021. godine, ima 80 kvadrata stambene površine, struju, vodu i kanalizaciju (septičku jamu). Uređena je i opremljena za stanovanje , odmor ili iznajmljivanje. Grijanje je alternativno, na drva ili na struju (u svim prostorijama su postavljeni električni radijatori)

Zbog visokih cijena kvadrata, prije svega stanova, u Zagrebu, mnoge mlade obitelji odlučuju se na život u mjestima oko metropole. Ono što im je bitno dobra je povezanost s gradom. A ako naletite na kuću na Staroj karlovačkoj, znate da je dobro povezana s gradom. A upravo se na takvoj lokaciju u Pavučnjaku, poznatom i po restoranu s vrhunskom janjetinom, prodaje drvena kuća s okućnicom. Kuća je na mirnoj lokaciji, okružena zelenilom, pogodna za odmor, stanovanje ili bavljenje turizmom. Daleko je od buke, aopet u neposrednoj blizini grada udaljena svega 15-tak min vožnje od Zagreba, onosno tek 750 metara od spomenute Stare karlovačke.

Foto: Njuškalo.hr

Kuća je drvena, sagrađena 1987. godine, posljednji put je renovirana 2021. godine, ima 80 kvadrata stambene površine, struju, vodu i kanalizaciju (septičku jamu). Uređena je i opremljena za stanovanje , odmor ili iznajmljivanje. Grijanje je alternativno, na drva ili na struju (u svim prostorijama su postavljeni električni radijatori). Cijena kuće i zemljišta je 119.500 eura.

Foto: Njuškalo.hr

U prizemlju se nalazi kuhinja s blagovaonom i veliki boravkom, kupaonica s WC-om, te natkrivena terasa 6 x 2,5 m za ugodno druženje s obitelji ili prijateljima. U potkrovlju su dvije spavaće sobe i balkon s prekrasnim pogledom na okolicu.
Nedaleko kuće nalazi se kvalitetna, zidana samostojeća zgrada - spremište za alat i drva veličine 31kvadrata s mogućnošću proširenja i nadogradnje. Ima uređen vanjski WC.

Foto: Njuškalo.hr

Okućnica ima 1978 m2 od čega je 766 m2 građevinsko zemljište na kome se nalaze kuća i pomoćna zgrada, a 1212 m2 je uređena zelena okućnica s dosta ukrasnog bilja i voćnjakom, a moguće je imati i vlastiti povrtnjak.

Foto: Njuškalo.hr

Vlasništvo je uredno, 1/1, bez tereta, u ZK su ucrtana kuća i zgrada. Kuća ima uporabnu dozvolu, može se iznajmljivati i postoji mogućnost plaćanja kreditom. U cijenu je uključen i namještaj.

Komentara 1

Avatar messerschmidt
messerschmidt
11:01 28.02.2024.

Za klet 120.000 eura?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije