H&M Home

Planirate li ove jeseni uređenje doma, evo glavnih trendova i prve kolekcije nove sezone

H&M Home
24.08.2024.
u 07:00

Ugodna elegancija je u središtu, gdje se meki sivi tonovi susreću s nepravilnim oblicima, teksturama, materijalima i geometrijskim uzorcima u svim životnim prostorima

Trendovi uređenja doma variraju iz godine u godinu, ali postoji nekoliko onih koji su popularni iz godine u godinu. Ako preuređujete dom, klasik s kojim nikad ne možete pogriješiti jest minimalizam kojeg krasi jednostavnost, čiste linije, neutralne boje i fokus na funkcionalnost. Tu je svakako i održivost i korištenje, kad god je to moguće, prirodnih materijala poput drveta, kamena, ratana...

Foto: H&M Home

U novoj kolekciji za jesen brenda H&M Home, koja je odnedavno u prodaji, dominiraju tople prigušene boje, kao i drveni i stakleni detalji te vaze nepravilnih oblika. Ovdje se minimalizam stapa s moderno dizajniranim, prekrasnim detaljima za dom.

Foto: H&M Home

Ugodna elegancija je u središtu, gdje se meki sivi tonovi susreću s nepravilnim oblicima, teksturama, materijalima i geometrijskim uzorcima u svim životnim prostorima.

 

Foto: H&M Home

Foto: H&M Home

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije