sve brendirano

Prodaje se jedan od najluksuznijih stanova u Dubravi, vlasnici traže više od 7 tisuća eura po kvadratu

Foto: Njuškalo.hr
1/10
11.06.2024.
u 15:18

Stanu pripadaju i tri parkirna mjesta u garaži zgrade, od kojih je jedno ograđeno za spremište. Pričuva za stan je 55 eura. Prodaje se namješten

Nedavno smo pisali kako je Dubrava zagrebački kvart u kojem su cijene kvadrata u novogradnji najviše rasle u posljednje dvije godine, a sad vas vodimo u jedan od najluksuznijih stanova upravo u Dubravu. Ovaj luksuzno namješten 4-sobani stan površine 119,81 m² nalazi se u Dankovečkoj ulicu, u novogradnji. Vlasnici za njega traže 850.000 eura, odnosno nešto malo više od 7.000 eura po kvadratu.

Foto: Njuškalo.hr

Stan se sastoji od ulaznog prostora, kuhinje, dnevnog boravka, blagovaone, tri spavaće sobe, kupaonice, toaleta i vešeraja. Dvije sobe imaju izlaz na zatvorenu terasu ( 9,51 m2 ) i otvorenu terasu ( 20,4 m2 ). Treća terasa je kvalitetno zatvorena i dio je dnevnog boravka.

Foto: Njuškalo.hr

Oprema: video portafon, optički internet, plinsko centralno grijanje, podno plinsko grijanje, klima uređaj, ugradbeni ormari, alarm, klesana mramorna kada, kvalitetan dizajnerski namještaj i oprema ( NEFF, AXOR, MOOOI CARPETS & RUGS ... ).

Foto: Njuškalo.hr

Pripadaju mu tri parkirna mjesta u garaži zgrade, od kojih je jedno ograđeno za spremište. Pričuva za stan je 55 eura. Prodaje se namješten.
Nalazi se u blizini autobusa i tramvajskih linija, trgovačkih centara, tržnice, dvije škole.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar KorisnikZa2Kn
KorisnikZa2Kn
16:27 11.06.2024.

Lokacija, lokacija i opet lokacija-to je jedino bitno. koliko kuca ima po HR koje da su na pantovcaku bi vrijedile 1.5 MEur. ovako ih se n moze prodati po 200.000. A ovo iz dubrave je ta prica.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije