kretanje cijena

Novogradnja u Dubravi najviše je poskupjela u zadnje dvije godine, a i dalje je među jeftinijma u Zagrebu

Njuškalo.hr
06.06.2024.
u 06:00

Cijene u novogradnji u ovoj gradskoj četvrti u prosjeku iznose 3300 eura po kvadratu što je skoro 50 posto više nego prije dvije godine, ali je i dalje značajno manje od cijena u najtraženijim kvartovima poput Medveščaka, Jaruna, Črnomerca...

U posljednje dvije godine cijene stanova u Zagrebu prilično su rasle, u prosjeku više od 30 posto. No, u nekim kvartovima cijene su rasle više nego u drugima. U pravilu se to odnosi na povoljnije kvartove poput Sesveta, Svete Klare i Dubrave. Upravo je Dubrava rekorder po rastu cijena jer su cijene po kvadratu u novogradnji dosegle, u prosjeku, 3300 eura po kvadratu što je rast od gotovo 50 posto u odnosu na 2022. Ako tragate za domom na tom području, pronašli smo na njuškalu pet atraktivnih nekretnina

Dubrava, Retkovec, 107 kvadrata, 338.888 eura

Foto: Njuškalo.hr

Prodaje se 4-soban stan (106,69 m2) u novoizgrađenoj zgradi u visokom prizemlju s pripadajućom garažom (15,80 m2) i spremištem (11,40 m2). Stan se nalazi na području Donje Dubrave, područje Retkovec, u neposrednoj blizini svih sadržaja potrebnih za svakodnevni život. Stan se sastoji od predulaza, dnevnog boravka, blagovaonice i kuhinje, tri spavaće sobe, hodnika, dvije kupaonice, gostinjskog toaleta, loggie i natkrivene terase.

Dubrava centar, 65 kvadrata, 208.960 eura

Foto: Njuškalo.hr

Prodaje se trosobni stan u sklopu projekta Dubrava Centar, u Dankovečkoj ulici. U neposrednoj blizini nalaze se svi bitni sadržaji (vrtić, osnovna škola, srednja škola, gimnazija, tržnica Dubrava, policija, općina, pošta, crkva, kulturni centar Dubrava, dom zdravlja, dežurna ljekarna…). Tramvaj je udaljen svega 50 metara. Useljenje je planirano za jesen.

Gornja Dubrava, 70 kvadrata, 250.666 eura

U četvrti Gornja Dubrava, u izgradnji je moderna, dvoetažna, stambena zgrada, s ukupno četiri stambene jedinice..
Zgrada se nalazi na odličnoj, mirnoj lokaciji, okružena obiteljskim kućama, a nadohvat svim potrebnim društvenim sadržajima (škola, crkva, trgovački centar Super Nova, KBC Dubrava, tramvajski i autobusni promet...). Prodaje se stan u prizemlju, površine 70 kvadrata. U izgradnji se koriste visokokvalitetni materijali i oprema.

Gornja Dubrava, 85, 48 kvadrata, 256.500 eura

Foto: Njuškalo.hr

Prodaje se stan površine 85,48m2 u stambenoj zgradi. Stan se sastoji od 2 sobe, kuhinje, dnevnog boravka, kupaonice s wc-om,  hodnika, vrta. Stambena površina stana iznosi 59,51 m2 + vrt površine 153 m2 (po koef. 15,3 m2) + vanjsko parkirno mjesto površine 12,5 m2 (po koef. 2,5 m2) + garažno parkirno mjesto površine 13,61 m2 (po koef. 8,17 m2) što ukupno iznosi 85,48 m2.
Stan se nalazi na odličnoj lokaciji, u neposrednoj blizini javnog prijevoza, banke, pošte, trgovina, škola, bolnica i ostalih sadržaja.

Poljanice, 91 kvadrat, 276.000 eura

Foto: Njuškalo.hr

Prodaje se četverosobni stan na lokaciji u ulici VI Retkovec. Stan se sastoji od ulaznog prostora/hodnika, kuhinje, blagavaonice, dnevnog boravka, kupaonice, WC-a, izbe, tri spavaće sobe i dvije terase.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije