komadić raja

Imanje ljepše od onih u Toskani skriva se u Istri, a ima i vlastitu mini elektranu

Foto: Njuškalo.hr
1/9
05.06.2024.
u 06:00

Ovo predivno imanje prostire se na impresivnih 3.336 m2, smješteno je na mirnoj lokaciji s nevjerojatnim, neometanim pogledom na more. Ova nekretnina nudi nezaboravno iskustvo, uključujući prekrasnu vilu s bazenom, odbojkaško igralište, vinski podrum i još mnogo toga

Ako su vas uvijek privlačila toskanska ili provansalska imanja okružena netaknutom prirodom i kod vas izazivala uzdahe divljenja, svakako nemojte propustiti pogledati ovaj komadić raja koji se ne skriva ni u Toskani ni u Provansi već u Hrvatskoj, preciznije u Istri. Ovo predivno imanje prostire se na impresivnih 3.336 m2, smješteno je na mirnoj lokaciji s nevjerojatnim, neometanim pogledom na more. Ova nekretnina nudi nezaboravno iskustvo, uključujući prekrasnu vilu s bazenom, odbojkaško igralište, vinski podrum i još mnogo toga. I ne, nije riječ o prostoru za najam već vlasnici prodaju ovo imanje za 2,5 milijuna eura.

Foto: Njuškalo.hr

U prizemlju vile, dočekuje vas prostrani ulazni hodnik, toalet, jedna spavaća soba s kupaonicom te prekrasno uređeni dnevni boravak s impozantnim kaminom. Tu je i kuhinja i blagovaonica s izlazom na prostranu natkrivenu terasu koja gleda na predivnu okućnicu s bazenom. U podrumu vile nalazi se izvanredan vinski podrum.

Foto: Njuškalo.hr

Na katu se nalaze tri dodatne spavaće sobe, velika kupaonica sa tuš kabinom i masažnom kadom, te balkon s kojeg se pruža zadivljujući pogled na more. Intimnost imanja osigurana je visokim zidovima. Prednost ove vile svakako su i solarni paneli odnosno vlastita elektrana.

Foto: Njuškalo.hr

Kvaliteta gradnje i opreme su bez premca, koristeći pažljivo odabrane materijale i opremu od renomiranih proizvođača poput talijanske kuhinje Scavolini. Bazen veličine 50 m2 opremljen je hidromasažom, a tu su i dodaci kao što su video nadzor, alarmni sustav, bušotina s navodnjavanjem za travnjake i biljke.

Foto: Njuškalo.hr

Parking je osiguran za tri vozila, od toga dva parkirna mjesta su natkrivena. Imanje posjeduje i ulaz sa donje strane gdje se može napraviti dodatna garaža i parking mjesta. Ispod natkrivenih parkinga nalazi se suh podrum od cca 70 kvadrata koji se može prenamijeniti u teretanu i saunu. Navedena cijena odnosi se na namještenu i opremljenu kuću vrhunskim uređajima i materijalima.

Blizina svih potrebnih sadržaja kao što su trgovina, škola, pošta, restoran...

Komentara 2

DI
dino85
09:14 05.06.2024.

A atomsko sklonište!?

Avatar messerschmidt
messerschmidt
07:43 05.06.2024.

Otkud da znam kako je u Toskani.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije