stanovi za adaptaciju

Našli smo stan u Zagrebu koji košta 103 tisuće eura i čini se kao sjajna prilika

Njuškalo.hr
26.06.2024.
u 10:32

Jedini način da kupite stan u Zagrebu po relativno normalnoj cijeni jest da se upustite u rizik zvan adpatacija. Pri tome je jako važno imati stučnjača koji će vam reći realno stanje u kojem je stan, odnosno, zgrade te procijeniti koliko će trajati i koliko će koštati radovi

Uzmemo li u obzir tražene cijene za kvadrat stana u Zagrebu, mnogima koji su u potrazi za domom, ne preostaje drugo nego uložiti u stan kojem je potrebna opsežna adaptacija. Takvih stanova u gradu ima puno, a neki su, zaista dobra prilika. Istražujući njuškalo, pronašli smo ih pet za koje mislimo da imaju potencijala.

Trnje, 80,92 kvadrata, 204.000 eura

Foto: Njuškalo.hr

Fotografije prikazuju stan kako bi trebao izgledati nakon uređenja prema uvjetima prenamjene. Stan ima kompletnu dokumentaciju, građevinsku i uporabnu dozvolu s pravomoćnosti rješenja iz 2021. godine te projekt prenamjene poslovnog prostora u stambeni prostor s jednom stambenom jedinicom. Stan oznake E-83, u prizemlju stambeno poslovne zgrade, 3-sobni komforni stan - Čazmanska ulica. Stambeno poslovna zgrada je građena 1965. godine u neboderu sa 17 katova na križanju Vukovarske i Miramarske ulice kod hotela Internacional. Stan se sastoji od dnevnog boravka, kuhinje s blagovaonicom kao otvoreni prostor, 2 spavaće sobe, 2 kupaonice, WC-a te ulaznog prostora ukupne neto korisne površine 80,92 m2 visine stropova 2,95 m. Stan je u blizini osnovnih i srednjih škola, fakulteta, poslovnih sadržaja, hotela, FINA-e, poliklinike, NSB-a, javnog prijevoza, trgovina i ostalih sadržaja, vlasništvo jednog vlasnika pravne osobe, uporabna dozvola postoji, stan je etažiran i moguće ga je kupiti putem kredita, zgrada iz 1965. godine, stan trenutno u rohbau izvedbi.

Centar, 65 kvadrata, 156.000 eura

Foto: Njuškalo.hr

Prodaje se stan površine 64.98 m2 u visokom prizemlju stambene zgrade u Klaićevoj ulici. Sastoji se od jedne manje i dvije velike sobe, kuhinje i blagovaonice koji su u jednoj cjelini, kupaonice i odvojenog toaleta. Stanu je potrebna kompletna adaptacija. Grijanje u stanu je na plinsku peć. Uz stan dolazi i spremište od 8m2.


Centar, 60 kvadrata, 155.000 eura

Foto: Njuškalo.hr

Stan je smješten na iznimnoj lokaciji, u užem centru grada Zagreba i na pješačkoj udaljenosti od središnjeg gradskog trga. Prema vrsti, ova se nekretnina može svrstati u kategoriju jednoetažnih stanova srednje veličine. U okviru vrlo lijepe građevine, stan je pozicioniran na 5. etaži. Površina stana iznosi ukupno 60 m2. Ovom površinom su obuhvaćeni dnevni boravak i kuhinja, 2 spavaće sobe, kupaonica, wc. Unutrašnji prostor nekretnine je pretežito slobodan, uz nekoliko dijelova preostalog pokućstva. Vlasnik stana ima mogućnost parkiranja vozila na javnom parkingu u blizini stana.

Volovčica, 40 kvadrata, 103.000 eura

Foto: Njuškalo.hr

Prodaje se dvosoban stan površine 40 m2 na Volovčici. Nalazi se na II.katu (od ukupno 8) armirano-betonske stambene zgrade s liftom izgrađene 1967. godine. Stan odličnog rasporeda sastoji se od: ulaznog hodnika, dnevnog boravka s blagovaonicom, kuhinje,
spavaće sobe, kupaonice s wc-om i balkona. Brojila plina i struje u stanu, voda se plaća po članu kućanstva. Besplatan javni parking ispred zgrade. Vlasništvo 1/1, zgrada posjeduje uporabnu dozvolu.

Petrova, 40 kvadrata, 80.000 eura

Foto: Njuškalo.hr

Jednosoban stan za adaptaciju površine oko 40m2. Sastoji se od hodnika, kuhinje s blagovaonicom, dnevnog boravka te kupaonice. Stan je u potpunosti za adaptaciju, ali odlična investicija s obzirom na potencijal te lokaciju koja je izuzetno atraktivna. Stan je u suterenu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije