skuplji do novogradnje

Mali stanovi u starogradnji postižu sulude cijene, najveće poskupljenje u Novom Zagrebu

Njuškalo.hr
04.07.2024.
u 06:00

Posebno velik rast cijena vidljiv je u Novom Zagrebu gdje se za male stanove traži i više od 4 tisuće eura po kvadratu.

Stanovi manje kvadrature u Zagrebu su najtraženija roba, a cijene, malo je reći, divljaju. Jer kako drugačije objasniti da stanovi u starim zgradama postižu astronomske cijene. Posebno velik rast cijena vidljiv je u Novom Zagrebu gdje se za male stanove traži i više od 4 tisuće eura po kvadratu.

Remete, 29,21 kvadrata, 79.000 eura

Foto: Njuskalo.hr

Prodaje se simpatičan dvoetažni stan na 2. katu zgrade površine 29,21 kvadrata. Nalazi se u blizini javnog prijevoza. Izrazito je svijetlo radi svoje trostrane orijentacije. U stanu postavljeni novi PVC i krovni prozori. Energetski certifikat C. Raspored stana uključuje dnevni boravak s kuhinjom i blagovaonicom, spavaću sobu (na galeriji),  kupaonicu s wc-om i ulazni prostor. Grijanje u stanu je na strujne radijatore. Stan se može kupiti kompletno namješten. Vlasništvo uredno.

Utrina, 27 kvadrata, 98.000 eura

Foto: Njuškalo.hr

Stan se nalazi u visokom prizemlju uredne i mirne zgrade u blizini svih sadržaja, oko zgrade je puno zelenila sa puno besplatnih parkirnih mjesta.

Sopot, 24 kvadrata, 98.000 eura

Foto: Njuškalo.hr

Prodaje se stan u prizemlju zgrade u Sopotu. Prije dvije godine temeljito je renoviran i uređen. Postavljena je PVC stolarija, ugrađena su protuprovalna vrata, uređena je nova kupaonica, zamijenjene su instalacije, ugrađena je nova kuhinja te su postavljeni novi podovi. Grijanje je na toplanu a ukupne režije su niske. Stanu pripada spremište u prizemlju zgrade. Zgrada je uredna a ispred je veliki besplatni parking. Uredno vlasništvo i dokumentacija zgrade pa je moguća kupnja stambenim kreditom.

Ferenčica, 30 kvadrata, 112.000 eura

Foto: Njuškalo.hr

Prodaje se dvosobni stan u potkrovlju zgrade od 3 kata izgrađene 2009.g. Sastoji se od: hodnika, dnevnog boravka sa kuhinjom i blagovaonom, spavaće sobe, kupaonice. Grijanje je etažno plinsko. Stan je uredno i redovno održavan, nalazi se u tamvajskoj zoni u neposrednoj blizini Vukovarske ulice te u blizini svih potrebnih sadržaja. Zgrada je legalizirana, ali je etažiranje u postupku te je nekretninu moguće kupiti isključivo u gotovini.


Travno, 28,35 kvadrata, 115.000 eura

Foto: Njuškalo.hr

Prodaje se obnovljen i namješten jednosobni stan na 17. od 17 katova zgrade s liftom građene 1970 g. Sastoji se od dnevnog boravka s kuhinjom, balkona, kupaonice. Grijanje je na toplanu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije