u blizini zagreba

Ako želite bijeg iz grada, pronašli smo idealnu kuću, s bazenom i velikim vrtom

Foto: Njuškalo.hr
1/9
03.07.2024.
u 09:57

Kuća ima privatni vrt s ovalnim bazenom veličine 8x4 metara, jacuzzijem i roštiljem u sklopu kojeg se nalazi vanjska kuhinja, što je čini idealnom za opuštanje i druženje na otvorenom

Prekrasna kuća koja nudi nevjerojatan spoj udobnosti i elegancije. Smještena je u mirnom okruženju, daleko od gradske vreve, što je savršeno za opuštajući odmor. S obzirom na svoju lokaciju, pruža spektakularan pogled na prirodu i okolne planine. Smještena je u blizini Donje Stubice. Kuća se sastoji od: prostranog dnevnog boravka, 3 spavaće sobe,  potpuno opremljene kuhinje, 2 kupaonice s WC-om,  WC-a, spremišta, vešeraja, podruma. Ukupna površina kuće je 117 kvadrata, na okućnici površine 961 kvadrata, a prodaje se za 360 tisuća eura.

Foto: Njuškalo.hr

Uz to, kuća ima privatni vrt s ovalnim bazenom veličine 8x4 metara, jacuzzijem i roštiljem u sklopu kojeg se nalazi vanjska kuhinja, što je čini idealnom za opuštanje i druženje na otvorenom. U zidanom dijelu kuće nalazi se podrum (visoki rohbau) unutar kojeg se nalazi sauna (u pripremi).

Foto: Njuškalo.hr

Uz kuću tu je i garaža i dva natkrivena parkirna mjesta čine površinu od 50 m2.

Ono što ovu ponudu čini još privlačnijom je eko proizvodnja sibirskih borovnica direktno u vlastitom dvorištu na površini od 5137 kvadrata. Čokot star sedam godina jamči obilje sočnih i ukusnih plodova, uz certifikat koji garantira organski uzgoj. To je dodatni bonus za sve one koji cijene svježu i zdravu hranu.

Foto: Njuškalo.hr

Što se tiče poslovnog aspekta, ova kuća već ima uhodan turistički najam (kategorizacija 4* - kuća za odmor) i izvrsne recenzije zadovoljnih gostiju. Svi potrebni dokumenti i dozvole su u potpunosti uređeni, moguće kupiti kreditom banke.

Komentara 1

Avatar KorisnikZa2Kn
KorisnikZa2Kn
12:47 03.07.2024.

ovo ne vrijedi 150.000

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije