izvan grada

Ne možete si priuštiti nekretninu u Zagrebu? U okolici ima sjajnih stvari i to za manje od 100 tisuća eura

Njuškalo.hr
21.08.2024.
u 13:10

Pronašli smo tri kuće na njuškalu koje su povoljne, svaka košta manje od 100 tisuća eura, a uz dodatna ulaganja lako ćete stvoriti idiličan dom u mirnom okruženju

S obzirom da cijene kvadrata u metropoli dosežu astronomske iznose mnogima je san o vlastitom domu, nažalost, neostvariv. Međutim, ako vam životne oklonosti dozvoljavaju da ne morate biti u gradu, okolica nudi zaista brojne mogućnosti i puno niže cijene. Pronašli smo tri kuće na njuškalu koje su povoljne, svaka košta manje od 100 tisuća eura, a uz dodatna ulaganja lako ćete stvoriti idiličan dom u mirnom okruženju.

Velika Gorica, 114 kvadrata, 99.000 eura

Foto: Njuškalo.hr

Prodaje se autohtona drvena kuća 114 m2 sa gospodarskim zgradama i prostranim zemljištem od ukupno 1790 m2. Nalazi se u mirnoj ulici u stambenoj zoni okruženo zelenilom i stambenim kućama te svim sadržajima, trgovina, škola, vrtić, javni prijevoz. Odlična mikrolokacija na udaljenosti 5 minuta automobilom do Velike Gorice i 10 minuta do Novog Zagreba. Kuća se sastoji od kuhinje s dnevnim boravkom, spavaće sobe i kupaonice, te je potrebna adaptacija. Uredna vlasnička dokumentacija.

Lupoglav, 180 kvadrata, 89.000 eura

Foto: Njuškalo.hr

Prodaje se imanje s 2 kuće (zidanom i drvenom), 2 garaže, šupom i velikom stajom. Veća zidana kuća sastoji se od prizemlja s dnevnim boravkom, kuhinje i kupanice s tuš kadom. Na prvom katu su 2 spavaće sobe i još jedna kupaona s drugim wc-om i kadom.
Starija drvena hrastova kuća dovršena 1912. godine je dobro očuvana i oblikovana u tradicionalnom stilu. Obje garaže su zidane, kao i šupa, dok su staja i kokošinjac drveni, kvalitetno izgrađeni. Nekretnina je locirana u samom centru Lupoglava, nedaleko škole, trgovine i lokalnih znamenitosti. Kuća ima priključak za struju i gradsku vodu. U dvorištu je i lijepi starinski bunar, dok je cijelo imanje omeđeno ogradom.

Kravarsko, 110 kvadrata, 95.000 eura

Foto: Njuškalo.hr

Prodaje se kuća sa suterenom, prizemljem i potkrovljem - Velika Gorica - Kravarsko - Gajevo iz 1995. godine. Kuća je na prekrasnoj lokaciji s predivnim pogledom na zemljištu od 1304 m2 s velikim vinogradom i voćnjakom. Kuća je udaljena 18 km od Velike Gorice. Vikend kuća se sastoji u suterenu od dnevnog boravka, kuhinje i blagovaonice, WC-a i dva spremišta te velike natkrivene terase, a u prizemlju od dvije sobe, hodnika i kupaonice te natkrivenog balkona, spremišta u potkrovlju. Također postoji i spremište za bačve i alat u posebnoj pomoćnoj zgradi sve ukupne podne površine 110,00 m2. Kuća ima standardni priključak struje, vode i telefona. Na sjevernoj strani su dva parkirna mjesta (uz mogućnost proširenja). Vikend kuća je legalizirana i ima uporabnu dozvolu (Rješenje o izvedenom stanju). Isto tako i uredno stanje sa upisom kuće u katastru poslije legalizacije i vlasništvo samo jednog vlasnika, kuća se može kupiti pomoću kredita banke.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije