rijedak biser

Ekskluzivnije ne može - prodaje se kuća na Stradunu, s izlazom na plažu okruženu zidinama

Foto: njuskalo.hr
1/7
19.08.2024.
u 09:19

Kuća se trenutno koristi u turističke svrhe te uprihoduje 600 eura dnevno i iznimno je isplativa te jednostavna za bookiranje s obzirom da se nalazi na samom Stradunu

Dubrovnik je hrvatski biser i imati nekretinu u njemu pokazalo se kao dobra investicija, posebno ako govorimo o najstrožem dijelu grada. Ovih dana na njuškalu se pojavila prilika za kupnju nekretnine kakva se ne viđa često. Prodaje se, naime, predivna kuća u nizu na savršenoj lokaciji u povijesnoj jezgri na Stradunu u Dubrovniku.

Foto: njuskalo.hr

Kuća se trenutno koristi u turističke svrhe te uprihoduje 600 eura dnevno i iznimno je isplativa te jednostavna za bookiranje s obzirom da se nalazi na samom Stradunu gdje sezona traje gotovo čitavu godinu. Kuća se prostire na 3 etaže te se sastoji od od 7 soba u turističkoj funkciji.

Foto: njuskalo.hr

Objekt je renoviran te spreman za upotrebu. U neposrednoj blizini kuće se nalazi jugo-zapadni izlaz na plažu okružen Dubrovačkim zidinama. Vlasništvo je uredno.

Komentara 3

Avatar Stradun
Stradun
10:15 19.08.2024.

" kuća na Stradunu, s izlazom na plažu okruženu zidinama".....hmmm.... Ako je kuća na Stradunu tad nema izlaz na plažu....Dakle....

WA
wannabenovinari
10:13 19.08.2024.

Tko da 600 € da spava u toj rupi bez prozora, poštenog hladnjaka i namještaja, taj nije čist u glavi.

Avatar The new statesman
The new statesman
09:41 19.08.2024.

Ni da se proda oba bubrega , oba oko , pluća i srce ne bi bilo dovoljno ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije