jedan, ali vrijedan

Najbolji detalj za dom koji možete kupiti ove sezone košta manje od 50 eura

H&M Home
02.07.2024.
u 10:12

Riječ je o niskom pomoćnom stoliću od obojenog metala koji je prikladan i za unutarnju i vanjsku upotrebu. Promjer mu je 53 centimetra, a iako je izrađen od željeza ukupna težina je 2.2 kilograma što ga čini lako prenosivim i vrlo praktičnim

Svi oni koji žele brzu i efektu promjenu u domu, a nisu spremni potrošiti pravo malo bogatstvo na preuređenje, mogu odahnuti. Pronašli smo jedan moćan komad namještaja koji košta 44,99 eura i koji ima moć napraviti transformaciju prostora i to ne samo unutarnjeg već i vanjskog.

Foto: H&M Home

Riječ je o niskom pomoćnom stoliću od obojenog metala koji je prikladan i za unutarnju i vanjsku upotrebu. Promjer mu je 53 centimetra, a iako je izrađen od željeza ukupna težina je 2.2 kilograma što ga čini lako prenosivim i vrlo praktičnim. Dio je nove kolekcije brenda H&M Home i može se kupiti putem web shopa.

Foto: H&M Home

Ovaj stolić odličan je kao stamostalan klub stolić za manje prostore, ili, recimo, apartmane, ali i kao stolić za balkon i terasu. Osim toga, može se koristiti i kao pomoćni stolić u većim prostorima, a dodatna prednost ovog multifunkcionalog komada je mogućnost kombiniranja stolića iz iste kolekcije različitih dimenzija.

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije