Personalizirano

Znate li koji su trendovi kad su ograde u pitanju? Evo odgovora!

27.09.2022.
u 06:00

Sustav ograđivanja je danas puno više od zagrađivanja intime prostora u kojem živite. Podliježe trendovima koje diktira građevinska industrija, pa je uz funkcionalnu izuzetno važna i estetska dimenzija

Sagradili ste ili renovirali kuću, posadili 'filmsku' travu, što vam još nedostaje kako bi ugođaj bio potpun? Lijepa ograda! Ona koja predstavlja točku na 'I' svake urbane vile, kuće ili poslovnog objekta. Treba li ona biti jednostavna ili posebno dizajnirana? U zelenoj ili možda sivoj boji? 

Sustav ograđivanja je danas puno više od zagrađivanja intime prostora u kojem živite. Podliježe trendovima koje diktira građevinska industrija, pa je uz funkcionalnu izuzetno važna i estetska dimenzija.  Ograda danas može biti posebno dizajnirana, upotpunjena kamenčićima, ukrasnim trakama, zelenim površinama koje pružaju savršeno ograđivanje. Nekad su ograde bile drvene, a danas su od čelika, dodatno zaštićene od hrđe kako bi bile postojane, čvrste i dugotrajnije.  

Domaći lider u distribuciji ograda različitog dizajna i odlične kvalitete, Zagradi me, pruža veliki izbor ograda koje se lako montiraju. U odnosu na drvo su postojanije, a uspoređujući ih sa zidanim ogradama fleksibilnije i lakše montirane. Stručni tim koji stoji iza ovog brenda kaže kako se suvremene, čelične ograde brzo montiraju, ali i demontiraju poželite li ih preseliti na drugu lokaciju. Mogu se kupiti po segmentima, pa se lako i prošire, a što se tiče boja novi trend su one antracit sive boje (uz klasične ograde u zelenoj boji).

Klasika i elegancija 3D žičanih  panela  jedna je od najpopularnijih vrsta ograda u urbanim naseljima.  Ograđujete se, ali ne zaklanjate u potpunosti, kako bi  bili u skladu sa susjedstvom.  Ovaj model ograde karakterizira najbolji omjer cijene i kvalitete ograđivanja, a ovisno o željama ova ograda dolazi u nekoliko visina  (od 0,83 m do 2,03 m) . Ova vrsta ograde lako se uklapa u sve vrste gradnje, otporna je na sve atmosferske prilike, a ovisno o željama može biti standardno zelena i antracit siva. Što možete zagraditi ovim modelom ograde?  Obiteljske kuće, vikendice, manje objekte. 

Retro jednostavnost je globalni trend, koji se odražava i vrste ograda. Zagradi me u svojoj ponudi ima retro 2D žičani panel (u visini od 0,83 m do 2,03 m) koji se lako pretvara u funkcionalnu ogradu. Ovakvi paneli su otporni na atmosferske prilike, izuzetne su čvrstoće, modernog i profinjenog dizajna.  Dolaze u standardno zelenoj i trendy antracit sivoj boji, a idealni  su za ograđivanje većih objekata, zgrada, industrijskih objekata, škola i vrtića!

Savjet više: Personalizirajte ovakav model ograde na svoj način. Dodajte visoko otporne PVC trake zelene i antracit boje i sakrijte ograđeni prostor od znatiželjnih pogleda.  Vizualno atraktivno, povećava privlačnost svakog objekta, a postavljanje se može kombinirati na nekoliko načina. Personalizirajte vlastitu ogradu!  Za one koji žele u potpunosti  zakloniti ograđeni prostor tu su i pletiva od  trave ili lišća koji su napravljeni od izdrživih tkanina, imitirajući u potpunosti okoliš. Trake i zelene plohe možete kombinirati, ovisno o afinitetima. 

Ograde skrivaju kamenčiće! Ovaj tip ograda postao je globalni modni trend a na ovaj način možete ograditi kuće na moru, ali i vikendicu u planinama. Ograde punjene kamenjem su teške i sigurne,  samostojeće, a kamenčići kojima ih punite sprečavaju neželjene poglede pružajući ekskluzivnost vašim kućama. Ono što oduševljava je činjenica kako se ograda s kamenčićima odlično kombinira  s 2d i 3d panelima te PVC trakama. 

Za one koji imaju viziju vlastite ograde - custom made ograde! Osmislite i realizirajte! Tim brenda Zagradi me otkriva kako nema dizajna koji se ne može pretvoriti u lijepu ogradu, a za one koji žele takav vid ograđivanja u ponudi su kvalitetni materijali, trendy boje i spremnost realizacije ideja. Custom made ograde su trend i kao takve stavljaju točku na 'I' svakog sagrađenog objekta- od stambene do poslovne zgrade. 

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije