LIVING - novosti iz svijeta interijera
Naslovnica Interijeri Svijet noviteta

Znate li koja će boja obilježiti jesensku sezonu? Ima cool ime i izgleda odlično u interijeru!

Od nježnoroze, popularno nazvane baby roza, pa sve do jarkoružičaste, popularne su sve nijanse ove boje. Poželjno je kombinirati ih međusobno, dakle različite tonove, a ono na što valja obratiti pažnju su teksture
13. rujna 2019. u 08:00 0 komentara 1112 prikaza
Foto: Shutterstock

Ružičasta je ove godine u fokusu svih koji se bave opremanjem i uređenjem interijera. Vibrantna ružičasta, kako je nazivaju dizajneri, dolazi u posve neočekivanim kombinacijama i nijansama boja.

 | Autor : Shutterstock Foto: Shutterstock

Od nježnoroze, popularno nazvane baby roza, pa sve do jarkoružičaste, popularne su sve nijanse ove boje. Poželjno je kombinirati ih međusobno, dakle različite tonove, a ono na što valja obratiti pažnju su teksture.

 | Autor :

Naime, iznimno je bitno, kada se radi s varijacijama jedne boje u prostoru, da su materijali različiti kako bi se izbjegla, u slučaju ružičaste, pretjerana slatkoća. Nitko ne želi da mu dom izgleda kao dućan bombona.

 | Autor :

Hrabriji će ovaj trend prigrliti objeručke, dok će oni rezerviraniji nabaviti tek pokoji pink detalj. U kojoj god skupini se nalazili, pogriješiti nećete unesete li u svoj dom ove jeseni – vibrantnu ružičastu!

 | Autor :

 | Autor :

 | Autor :

dom iz snova Vila s pet zvjezdica kakvu još niste vidjeli, i da, u Hrvatskoj je! Mala škola uređenja Deset razloga zašto je dobro u interijeru imati bar jednu tapetu! Velika promjena Stan koji u 80 kvadrata skriva prava čudesa zahvaljujući Mirjani Mikulec
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.