TOP DESET

Znamo koje su najzanimljivije uređene teretane u Zagrebu

Gyms4You Hrvatska/Facebook
18.09.2017.
u 11:55

Dakako, osim lokacije, cijene i opremljenosti, pri odabiru teretane važnu ulogu ima i interijer

Ako ste među onima koji su se odlučili pokrenuti od ovog ponedjeljka, olakšat ćemo vam potragu za savršenim mjestom za "mučenje". Dakako, osim lokacije, cijene i opremljenosti, pri odabiru teretane važnu ulogu ima i interijer. Osjećate li se u njemu ugodno, je li čist i uredan, koliko je pažnje posvećeno detaljima... Ta i brojna druga pitanja također igraju važnu ulogu pri odabiru vježbališta. Mi smo vam stoga olakšali posao i pronašli deset zagrebačkih teretana, različitih profila, cijena i dakako interijera. Ono što im je svima zajedničko jest da im je prostor promišljeno uređen i da imaju oko za detalje te nastoje stvoriti ugodan ambijent za vježbanje pažljivim odabirom boja, materijala, detalja... u interijeru. 

Orlando Fit

Foto: OrlandoFit/Facebook

Zagrebačka teretana koja posluje na dvije lokacije - u Centru Kaptol i Green Goldu super je opremljena, a nude čak i opciju vježbanja s virtualnim trenerom. Interijer je maksimalno funkcionalno uređen, a velika pažnja posvećena je detaljima pa ćete na prvu imati osjećaj da ste u nekom wellness centru.

Gym's4You

Foto: Gyms4You Hrvatska/Facebook

Teretana koja radi od 0-24 te ima lokacije diljem Hrvatske, također se može pohvaliti sjajnom opremljenošću glede sprava. Kako je riječ o franšizi, svi prostori uređeni su slično - prevladavaju velike staklene stijene koje omogućuju veliki dotok dnevnog svjetla, a svlačionice su iznimno uredne, opremljene vrhunskom santitarnom opremom

Sparta

Foto: Sparta/Facebook

Velika multifunkcionalna teretana u Medarskoj ulici oduševljava interijerom, prije svega zahvaljujući atletskoj stazi koja daje karakter prostoru. No, i ovdje misle na brojne detalje pa imaju i genijalnu spravicu - aparat koji radi proteinske shakove.

Anatomska Centrala

Foto: Anatomska Centrala/Facebook

Volite li intimnija mjesta za vježbanje, gdje svi sve znaju, onda je ova teretana smješetna u Zagrebačkoj ulici na Rudešu idealno mjesto za vas. Pomalo undergund stil uređenja u prepoznatljivom bojama teretane - crnoj i žutoj pobrinut će se da se ovdje osjećate kao doma.

Vita

Foto: Vita/Facebook

Ako pak osim u teretanu volite ići i na wellness - ova teratana u zagrebačkoj Riječkoj ulici izvrstan je odabir. Prostor je pomno osmišljen, a osim brojnih "terena" za vježbanje, ovdje ćete pronaći i baš sve za opuštanje.

Play

Foto: Play/Facebook

Ako postoji "in" mjesto za vježbanje to je svakako ova teretana na Črnomercu, u Gradišćanskoj ulici. Tu ćete naći slavne trenere i slavne vježbače. Interijer je moderan, svlačionice luksuzne, opremljene saunom. Poželite li se nakon treninga opustiti, možete birati između različitih masaža i brojnih kozmetičkih tretmana.

4AllGym

Foto: 4allgym/Facebook

Volite li industrijski uređene prostore u ovu teretanu u prostoru starne Ciglane na Črnomercu zaljubit ćete se na prvu. I kafić i teretana i dvorane za grupne i borilačke treninge odišu tim sirovim, industrijskim stilom, no, neka vas to ne zavara, riječ je vrhunski opremljenoj teretani sa vrlo zanimljivim prostorom.

Fitness Forma

Foto: FitnessForma/Facebook

U centru grada, na dvije lokacije - u Hebrangovoj i Martićevoj ulici smještena je ova teretana. Prostor će oduševiti sve ljubitelje građanskog stila, a ovdje detalji, na koje se jako pazilo, itekako dolaze do izražaja.

Basic Gym

Foto: BasicGym/Facebook

Na zagrebačkom Velesajmu čeka vas ova super opremljena teretana u kojoj ćete naći i brojne druge rekvizite za vježbanje. Iako je riječ o "hali" prostor je vrhunski uređen, dominiraju jarke boje koje potiču na vježbanje te elemnti preuzeti iz industrijskog stila uređenja.

AlphaetOmega

Foto: AlphaetOmega/Facebook

U zagrebačkoj Dobojskoj ulici smještena je ova oaza za žene. Riječ je prostoru koji je namjenjen individualnom vježbanju ili u manjim grupama, a dodatni bonus svakako je što je u sklopu vježbališta i kozmetički salon koji će omogućiti pripadnicam ljepšeg spola da uživaju u svim osjetilima. Puno pažnje posvećeno je ambijentalnoj rasvjeti dok u interijeru prevladavju svijetliji tonovi.

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije