LIVING - novosti iz svijeta interijera
Naslovnica Interijeri Svijet noviteta

Zgrada godine LocHal knjiznica u Nizozemskoj

Svjetski festival arhitekture 2019, čiji je osnivač i sponzor Grohe, održan je u Amsterdamu, a posjetilo ga je i više tisuća zaljubljenika u arhitekturu i dizajn
28. siječnja 2020. u 06:00 0 komentara 111 prikaza

 Na ovogodišnjem Svjetskom festivalu arhitekture nagrada za zgradu godine u svijetu pripala je LocHal knjižnici u Nizozemskoj koju su dizajnirali vodeći arhitekti studija Braaksma & Roos Architectenbureau i Inside Outside.

 | Autor :

Svjetski festival arhitekture 2019, čiji je osnivač i sponzor Grohe, održan je u Amsterdamu, a posjetilo ga je i više tisuća zaljubljenika u arhitekturu i dizajn. GROHE je ovogodišnje sudjelovanje na Festivalu upotpunio i sudjelovanjem u nominacijama za nagradu zgrade godine u svijetu. “Mogućnost da pridonesemo nominacijama velika nam je inspiracija i čast. Sretni smo što vidimo da arhitektonska djela diljem svijeta dobivaju priznanja kakva zaslužuju,” rekao je Stefana Schmieda, potpredsjednika za GROHE globalne projekte.

Nova sezona U ovim kuhinjama poželjet ćete biti cijele dane Mala škola uređenja Detalji za dom u koje se isplati investirati novac
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.