Nakit ili alat?

Želite li imati libelu na prstima, evo rješenja

alat
Foto: Simon&Barrere
1/4
28.09.2014.
u 15:00

Ostvario je svoj san i kreirao nakit u obliku kutomjera, ravnala... Nada se primjeni u stvarnom životu

Ova kolekcija nakita peruanskog arhitekta Diega Delgado-Eliasa obuhvaća mali, ali potpuno funkcionalni set brušenog srebrnog alata - kutomjera, ravnala i libele koji se može staviti na prst. Nedavno je otvorio svoj vlastiti arhitektonski studio i to ga je potaklo na istrađivanje različitih komada koji koriste arhitekti.

-Uvijek sam bio zainteresiran za izradu nakita, ali ja sam želio da ima poveznicu s mojim poslom rekao je Delgado-Elias.

Foto: David Noszkowicy

Zbirka je nastala kao rezultat istraživanja života arhitekta i njihove dnevne rutine. Mala ograničena kolekcija napravljena je pariškom studiju Bermudes, koji radi nakit za Piaget i Cartier.

Delgado-Elias je napravio skice, a ekipa studija Bermudes projekciju 3D te završni proizvod, koristeći lasersku tehnologiju i graviranje.

>>Pokažite svima ljepotu svog vrta -nakitom!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije