DAH PROLJEĆA

Želite li da vaš dom svi pamte po ugodnom i neodoljivom mirisu?

durance mirisi
Foto: Promo fotografije
1/2
18.04.2015.
u 10:30

Unesite miris proljeća u vaš dom i probudite sva svoja osjetila uz pomoć mirisnih svijeća, parfema za prostor i difuzore sa štapićima

Ovoga proljeća probudite sva osjetila uz novu Durance kolekciju koja donosi nove neodoljive mirise koji vam omogućuju da u svom domu stvorite atmosferu prepunu elegancije.

Kreirani od poznatih majstora parfema iz Grassea novi Durance mirisi učinit će ovo proljeće u vašem domu doista nezaboravnim. Nova proljetna kolekcija dolazi u tri nova mirisa – perja, nara i cvijeta monoija te sadrži mirisne svijeće, parfeme za prostor, difuzore sa štapićima i refil-difuzore sa štapićima.

Foto: Promo fotografije

Prozračan miris perja stvorit će nježnu i profinjenu atmosferu. Slatkoća i svježina ovog mirisa donosi očaravajuću kombinaciju ljubičice i ruže prožetu notama vanilije i mošusa. Sočni miris nara s notama mošusa i sandalovine kreirat će pravu voćnu eksploziju aroma u vašem domu.

Topao miris čudesnog snježnobijelog cvijeta monoija unijet će u vaš dom dašak tropskoga raja. Uz čarobne note monoija, vanilije i kokosa, vaš dom postat će idiličan tropski otok okružen zamamnim mirisima koji podsjećaju na sunce i more.

>>Ružmarinom, šećerom, cimetom ili octom protiv neugodnih mirisa u kuhinji

Ključne riječi

Komentara 2

LA
LANA555
22:16 18.04.2015.

Obozavam mirise i mirise u prostorijama doma ma super

LA
LANA555
22:16 18.04.2015.

Obozavam mirise i mirise u prostorijama doma ma super

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije