Odlična ideja

Želite cvijeće u svom domu tijekom cijele godine? Imamo super rješenje

Shutterstock
15.11.2019.
u 07:00

Dekoriranje živim biljkama iznimno je popularno, no dekorirati možete i biljnim uzorcima na čak nekoliko načina

Čvrsti prirodni materijali pa čak i živo bilje prevladavaju interijerima, no u zimskim je razdobljima najodrživije lisnato bilje. 

Kako vam ni zimi ne bi nedostajalo šarenih cvjetnih prizora, navodi independent.co.uk, floralne detalje unesite na različite načine. 

Ukrašavanjem zidova

Dekoriranje umjetninama ili instalacijom drugih fotografija, podcijenjeni je način dodavanja uzoraka, a izrazito je jednostavan. Osim toga, dodavanjem omiljenih umjetnina instantno ste personalizirali dom. 

Uostalom, instalacije fotografija u boji u trenu će oživjeti prostor i dati mu prijeko potreban dašak boje. Isto tako možete izložiti fotografije kojima dominira cvjetni uzorak u vama omiljenoj boji ili pak dodati nekoliko manjih okvira s različitim uzorcima. 

Foto: IKEA, 359,90 kn

Naposljetku, fotografije nisu jedina dekoracija zida. Tu su i zavjese te naljepnice za zid koje će s ovim uzorcima svakako privući pažnju. 

 

Foto: JYSK, 79,95 kn
Foto: IKEA, 79,90 kn

Ukrašavanje podova

Kreativna direktorica Jodie Hatton, smatra kako pod trebamo smatrati petim zidom te ga iskoristiti kako bi eksperimentirali s uzorcima i bojom.

Isto vrijedi i u dekoriranju floralnim uzorcima, a izbor je raznolik. Uzmimo na primjer tepihe.

Osim što možete odabrati one koji vrve bojom, u ponudi su i oni koji donose uzorke, ali u nešto suptilnijim nijansama

Dekorirajte najmasivniji namještaj

Jedan od neočekivanih načina kako u svoj prostor unijeti floralne detalje, odabir je posteljine. Naime, krevet zauzima najviše prostora i to ga čini najpogodnijim namještajem za dekoriranje. 

Foto: Lesnina, 199 kn

Nešto suptilniji način dekoriranje je ukrasnim jastučnicama. 

Foto: JYSK, 29,90 kn
Dekoriranje stola

Odabirom i nekoliko ključnih komada posuđa unijet ćete veselje i boje u sive dane zime, a birati možete koliko uzoraka želite. 

Foto: Lesnina, 549 kn

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije